3 vedete cu rochii identice. Care e mai sexy?

De Diana Sorescu, pe

Două vedete cu rochii identice se întâmplă des să vezi, dar trei mai rar! Iată că au păţit-o Kim Kardashian, Reese Witherspoon şi Mary J. Blige. Care ţi se pare că e mai sexy în rochia animal print?

Kim VERSUS Reese VERSUS Mary J.

Unde, când

–    Kim Kardashian a purtat rochia animal print zilele trecute, la cumpărături, Reese Witherspon a ales aceeaşi creaţie la MTV Music Awards 2011 în iunie, iar Mary J Blige la decernarea unor premii pentru personalităţile de culoare, în iulie anul acesta.

Rochia

–    Rochia mini cu animal print stilizat, în nuanţe prăfuite de gri şi bleu, poartă semnătura Zac Posen şi face parte din colecţia toamnă iarnă 2011-2012 a designerului. Creaţia cu bretele şi decolteu inimioară este dintr-un material elastic, ce adoră formele femeii ce o poartă

Accesorii

–    Kim Kardashian a ales să mixeze rochia cu o pereche de pumps negri din piele, clutch la fel şi bijuterii opulente, scumpe.
Reese Witherspoon a ales o variantă mai romantică, mai delicată, şi a completat ţinuta cu pantofi peep toe nude şi accesorii aurii, delicate.
Mary J. Blige a asortat rochia animal print cu pantofi decupaţi negri, cu platformă, şi manichiură şi pedichiură fucshia!

Care divă arată mai bine în rochia Zac Posen? Cu cine votezi?

3 vedete cu rochii identice. Care e mai sexy?

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter