Motivul pentru care Reese Witherspoon divorțează de producătorul Jim Toth după 12 ani de mariaj

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 18 aprilie 2023, 10:22

„Blonda de la Drept” divorțează și de al doilea soț după 12 ani de mariaj. Reese Witherspoon (47 de ani) a anunțat despărțirea de Jim Toth pe o rețea de socializare.

Actrița și producătorul de 52 de ani au împreună un băiețel, pe Tennessee James, care are 11 ani.

Cum explică Reese Witherspoon divorțul

Conform unor surse, cei doi au ajuns la separare pentru că marea dragoste pe care o trăiau s-a transformat treptat într-o relație platonică.

“Avem câteva veşti personale de împărtășit. Cu multă grijă şi considerație am luat decizia dificilă de a divorța. Ne-am bucurat de atâția ani minunați împreună şi mergem înainte cu dragoste şi respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună”, și-a început Reese Witherspoon mărturisirea pe o rețea de socializare.

Actrița a mai spus că, acum, când se îndreaptă către un alt capitol, prioritatea lor rămâne fiul lor. “Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare şi sunt extrem de personale”, a adăugat diva.

Citeşte și: 7 lucruri pe care nu le știai despre filmul „Blonda de la Drept”

Reese Witherspoon s-a despărțit prima oară de Ryan Philippe

Reese Witherspoon a mai fost căsătorită cu Ryan Philippe. În 1999, când avea 23 de ani și era deja însărcinată cu primul lor copil, Witherspoon s-a căsătorit cu colegul ei din „Cruel Intentions”.

Ea și Phillippe, în vârstă de 48 de ani, îi au împreună pe Ava, în vârstă de 23 de ani, și pe Deacon, în vârstă de 19 ani. Cei doi s-au despărțit în 2007. Divorțul lor a fost finalizat în 2008.

Citeşte și: Reese Witherspoon, despre debutul la Hollywood. „La 17 ani îi parcam Porsche-ul lui Denzel Washington

Reese Witherspoon și Jim Toth au avut o relație frumoasă la început

Apoi, blonda l-a cunoscut pe Jim Toth și a crezut că și-a găsit fericirea. Toth, 52 de ani, și Witherspoon s-au căsătorit în 2011, la ferma ei din California, după ce s-au întâlnit timp de aproximativ un an.

„Am avut noroc. Am fost foarte norocoasă”, spunea ea pentru Marie Claire în septembrie 2011. „Este atât de minunat cu copiii. Sunt binecuvântată.

Cineva apropiat mi-a spus odată: „Oh, nimeni nu-ți va accepta niciodată copiii”, a adăugat ea. „Și am crezut că este cel mai îngrozitor lucru pe care mi l-a spus cineva în toată viața mea. Până m-am recăsătorit, nu cred că mi-am dat seama cât de stresată eram. Simt atât de multă ușurare. Nu cred că mi-am dat seama cât de stresant era să fiu părinte singur. Nu este ușor pentru nimeni. Este cu adevărat traumatizant” , mărturisea ea.

În anul următor, Witherspoon l-a născut pe fiul ei și al lui Toth, Tennessee.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter