Reese Witherspoon, reîntâlnire cu primul soț după anunțul divorțului. Ce a sărbătorit actrița cu Ryan Phillippe

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 18 aprilie 2023, 10:59

Reese Witherspoon și fostul ei soț, Ryan Phillippe, s-au întâlnit pentru a sărbători cariera muzicală înfloritoare a fiului lor.

Actrița din producția „Blonda de la drept”, care și-a anunțat divorțul de Jim Toth la începutul lunii, s-a văzut cu primul ei soț la petrecerea de lansare a albumului lui Deacon.

Citeşte și: 7 lucruri pe care nu le știai despre filmul „Blonda de la Drept”

Reese Witherspoon, fericită alături de fostul soț

Actorul din producția Big Sky a distribuit pe Instagram o serie de instantanee de la eveniment , împreună cu o legendă în care îi îndeamnă pe fanii să distribuie noul album. Setul de fotografii a inclus și o poză cu duoul tată-fiu în timp ce se îmbrățișau.

Deacon, în vârstă de 19 ani, a pozat și cu mama sa și cu sora în vârstă de 23 de ani, Ava Phillippe.

Citeşte și: Reese Witherspoon, despre debutul la Hollywood. „La 17 ani îi parcam Porsche-ul lui Denzel Washington”

„Blonda de la drept”, prima ieșire după ce a anunțat separarea

Witherspoon, care mai are un fiu de 10 ani cu al doilea soț de care divorțează, pe Tennessee, a apelat la rețelele de socializare în sprijinul fiului ei cel mare și a distribuit în povestea de pe Instagram una dintre piesele lui.

Petrecerea a fost prima pentru actriță, care a cerut divorțul de Jim, în vârstă de 52 de ani, pe 1 aprilie, după 12 ani de căsnicie.

“Avem câteva veşti personale de împărtășit. Cu multă grijă şi considerație am luat decizia dificilă de a divorța. Ne-am bucurat de atâția ani minunați împreună şi mergem înainte cu dragoste şi respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună”, și-a început Reese Witherspoon mărturisirea pe o rețea de socializare.

Actrița a mai spus că, acum, când se îndreaptă către un alt capitol, prioritatea lor rămâne fiul lor. “Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare şi sunt extrem de personale”, a adăugat diva.

Actrița din producția „Morning Show” a citat ca motiv de divorț diferențe ireconciliabile, conform documentelor judecătorești obținute de TMZ.

Dosarul mai precizează că ea și Jim au semnat un acord prenupțial în martie 2011.

Citeşte și: Motivul pentru care Reese Witherspoon divorțează de producătorul Jim Toth după 12 ani de mariaj

Witherspoon și Ryan, o dragoste începută pe platourile de filmare

Witherspoon și Ryan, care au jucat amândoi în filmul emblematic din anii ’90 „Cruel Intentions”, sau fost căsătoriți din 1999 până în 2008 și continuă să păstreze legătura pentru cei doi copii ai lor.

Ei s-au reunit de-a lungul anilor inclusiv la absolvirea liceului lui Deacon, în iunie 2022.

„Trebuie să ajungi la acel punct ca părinte divorțat… în care nu te pui pe primul loc”, a spus Ryan pentru Entertainment Tonight, în 2016. „Vrei ca experiența copiilor să fie proprie”.

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter