Filmul de pe Netflix care i-a cucerit pe români! A ajuns pe locul 1 la câteva ore după ce a apărut pe platforma de streaming

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 13 februarie 2023, 16:44

Ashton Kutcher și Reese Witherspoon fac deliciul telespectatorilor în noul film Netflix „Your Place or Mine”, peliculă ce a ajuns pe locul 1 pe platforma de streaming la doar câteva ore de la lansare.

Debbie (Reese Witherspoon) și Peter (Ashton Kutcher) sunt cei mai buni prieteni și au firi total opuse. Însă sunte nevoiți să facă schimb de case timp de o săptămână, iar în acest timp descoperă câteva lucruri care le-ar putea schimba viețile pentru totdeauna.

„Your Place or Mine”, filmul de pe Netflix care a cucerit românii

Debbie își dorește doar o viață de rutină împreună cu fiul ei, în Los Angeles, în timp ce Peter este însetat de schimbare în New York. Când fac schimb de case și vieți pentru o săptămână, cei doi descoperă că nevoile lor s-ar putea să fie un pic diferite de ceea ce credeau ei că-și doresc.

Debbie și Peter se cunosc de peste 20 de ani și fiecare crede că celălalt nu are secrete față de el. Doar că amândoi ascund cel mai mare secret, iar acesta iese la iveală după săptămâna în care fac schimb de case.

„Your Place of Mine” a ajuns rapid pe locul 1 a celor mai vizionate filme de pe Netflix, în doar câteva ore de la lansare. Comedia romantică a intrat în topul preferințelor românilor și a rămas acolo. Deși a fost lansat vineri, 10 februarie, pelicula continuă să ocupe locul fruntaș în top 10 cele mai vizualizate filme.

Citește și: 7 locuri din România unde a fost filmat „Wednesday”, serialul momentului pe Netflix

Citește și: Meghan Markle se compară cu Prințesa Diana, în documentarul Netflix „Harry & Meghan”: „Știam că nu voi fi protejată”

Citește și: Top 10 Filme de dragoste care fac furori pe Netflix. Ideale de văzut de Valentine’s Day

Citește și: Ashton Kutcher i-a spus Milei Kunis că o iubește, într-un moment de beție: „Tu și tequila mă înnebuniți”

De ce se comportă Ashton Kutcher ciudat în apropierea lui Reese Witherspoon

Fotografiile făcute la premiera filmului „Your Place or Mine” au arătat un Ashton Kutcher oarecum stânjenit, care preferă să păstreze distanța față de partenera sa din film, Reese Witherspoon. Chiar și Mila Kunis, soția actorului, le-a dat un mesaj celor doi, întrebându-i ce se întâmplă cu ei.

Invitat în podcastul „Chicks in the Office”, Ashton Kutcher a afirmat că apariția pe covorul roșu alături de Reese Witherspoon a reprezentat o luptă pierdută pentru el.

„Iată ce se întâmplă: dacă îmi pun mâna în jurul ei și sunt prietenos cu ea, se va spune că avem o aventură. Zvonul va fi că am o aventură cu ea”, a spus actorul.

„Dacă stau lângă ea și îmi pun mâinile în buzunare, ca să nu existe nicio șansă pentru apariția acelui zvon, atunci zvonurile vor fi că nu ne plăcem”, a expliat Kutcher.

Actorul a precizat că a fost sunat de Mila Kunis pentru a-l întreba ce se întâmplă.

„Soția mea m-a sunat. Ne-a dat un mesaj lui Reese și mie, spunând: „Băieți, trebuie să vă comportați ca și cum vă plăceți””, a povestit Ashton Kutcher.

„Chiar ne-a trimis un e-mail azi-noapte. Ne-a spus: Arătați atât de ciudat pe covorul roșu împreună”, a spus și Reese Witherspoon, citată de Today.

Actrița a dezvăluit că ea și Mila Kunis sunt bune prietene de foarte mult timp.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus fotografii de la premiera filmului Netflix „Your Place or Mine”

Sursă foto: Profimedia, Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter