Cele mai urâte ţinute de la MTV Video Music Awards 2011

De Diana Sorescu, pe

Ca de fiecare dată, pe lângă cele mai spectaculoase apariţii, sunt şi vedete care dezamăgesc cu alegerile lor vestimentare. Iată care sunt cele mai urâte ţinute de anul acesta.

Ţinute neinspirate

Katy Perry e nonconformistă, iar asta o ştim. Ea a vrut să se transforme la VMA într-o gheişă sexy, dar nu prea i-a ieşit. Părul roz, rochiţa super-colorată de la Atelier Versace, florile de cireş din păr, toate au metamorfozat-o într-o bomboană fondantă greţos de dulce. Nicidecum gheişă senzuală.

Vanessa Hudgens s-a tuns şi nu-i stă bine, dar asta nu din cauza ei, ci pentru rol. Însă kilogramele în plus nu cred că erau impuse în fişa fostului! Actriţa pare însărcinată în patru luni în rochia maxi argintie, care n-a avantajează deloc. Nu ne place!

Britney Spears este una dintre cele mai iubite vedete, şi una dintre cele mai premiate la VMA-ul de anul acesta! Cu toate astea, Britney nu a excelat niciodată la capitolul modă. Chiar dacă nu a dat-o în bară colosal alegând rochiţa paietată de la Moschino, cântăreaţa a combinat-o cu o pereche de botine decupate, cu super platformă şi toc, din latex! Nu! O pereche de pumps negri, simpli, ar fi fost de ajuns. Chiar şi aşa, apreciem strădania artistei.

În comparaţie cu ţinuta aleasă de Nicki Minaj, toate celelalte dive din acest top arată superb! Nicki poartă o combinaţie haotică de accesorii şi articole vestimentare cu iz japonez, o ţinută care nu poate fi încadrată în nicio categorie, care nu aparţine de niciun stil. E ca şi cum ai lăsa un copil de 4 ani să te îmbrace cu ce găseşte prin şifonier, frigider, locul de joacă şi sertarul cu medicamente. Horror!

Care ţinută ţi se pare cea mai urâtă?

Cele mai urâte ţinute de la MTV Video Music Awards 2011

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter