Britney Spears, anunț surprinzător pe rețelele de socializare. Ce își dorește artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 noiembrie 2021, 11:49

După ce a scăpat de sub tutela tatălui ei, Britney Spears are planuri mari. Artista le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare ce își dorește acum, când este o femeie liberă.

Britnet Spears (39 de ani) s-a aflat timp de 13 ani sub tutela tatălui ei, Jamie Spears, însă după o luptă lungă prin tribunale, aceasta și-a recăpătat independența. Fericită că este în sfârșit liberă, artista a dezvăluit ce planuri de viitor are.

În luna septembrie, aceasta s-a logodit cu antrenorul de fitness Sam Asghari (27 de ani). Cei doi formează un cuplu din 2016. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului piesei Slumber Party a artistei. Acesta ar fi al treilea mariaj al cântăreței.

În 2004, Britney Spears s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, pentru doar 55 de ore. În același an, artista l-a cunoscut pe Kevin Federline, cel de-al doilea soț al ei.

Citește și: Cristina Herea a născut. Ce nume a ales pentru fetița ei

Ghicești cine e? Îndrăgitul artist suferea de strabism în copilărie

Gigi Becali, mărturii surprinzătoare despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

Britney Spears, anunț surprinzător pe rețelele de socializare. Ce își dorește artista

Artista și fostul său soț au împreună doi fii: Jayden (14 ani) și Sean (15 ani). Spears și Federline s-au despărțit în anul 2007. Din cauza problemelor sale de sănătate mintală, solista de muzică pop deține în prezent doar 30% din custodia fiilor ei, în timp ce tatăl lor deține restul de 70%.

Însă Britney Spears își dorește încă un copil. Artista a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Mă gândesc la a avea un alt copil!!! Mă întreb dacă acesta (nr. copilul din poză) este o fetiță. Este pe vârfuri și caută ceva… în mod cert!!!!”, a scris Britney Spears, în dreptul unei imagini alb-negru.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Artista a mai susținut acest lucru și în trecut, însă spunea că nu i se permite să se căsătorească și să devină din nou mamă.

Nu mă pot căsători și nu pot avea copii. Am un dispozitiv contraceptiv în organism, deci nu pot rămâne însărcinată. Am vrut să-l scot pentru a încerca să concep, dar echipa nu-mi permite. Nu vor să mai am copii. Deci acest control îmi face mai mult rău decât bine, mărturisea ea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter