Britney Spears este însărcinată. Artista va deveni mamă pentru a treia oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 aprilie 2022, 11:25

Britney Spears a anunțat că este însărcinată. Artista în vârstă de 40 de ani va deveni mamă pentru a treia oară.

Britney Spears și soțul ei, Sam Asghari, vor deveni părinți. Cântăreața mai are doi copii din fosta căsătorie cu Kevin Federline: Sean Preston (16 ani) și Jayden James (15 ani). Băieții sunt în grija tatălui lor după ce artista a pierdut custodia.

Citește și: LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Ce scria pe tricoul pe care Elena Udrea îl purta atunci când a fost prinsă de poliție în Bulgaria și cât costă piesa vestimentară

Rusoaicele își taie gențile Chanel de mii de euro. Care este motivul

Brooklyn Beckham s-a căsătorit cu Nicola Peltz. Primele imagini cu rochia de mireasă

Britney Spears este însărcinată pentru a treia oară

Britney Spears le-a împărtășit fanilor vestea că este însărcinată printr-un mesaj pe rețelele de socializare. Artista le-a dezvăluit acestora și teama că ar putea avea gemeni, lucru care nu o bucură.

Am slăbit mult ca să merg în excursia din Maui, iar acum urmează să pun totul la loc. M-am tot gândit: oare ce se întâmplă cu stomacul meu?! Soțul meu mi-a zis că e de la mâncare, dar am făcut un test și… ei bine, voi avea un copil! Crește pe zi ce trece (burta n.r.). Dacă sunt doi copii acolo, o iau razna!

Nu voi mai ieși atât de mult din casă din cauza paparazzilor. E greu, pentru că atunci când am mai fost însărcinată, am avut depresie prenatală, e absolut oribil. Femeile nu prea vorbeau despre asta pe atunci.. Acum nu mai e așa, ii mulțumesc lui Iisus. De data asta am de gând să fac multă yoga, chiar și în fiecare zi!, a fost mesajul postat de Britney Spears pe Instagram.

În noiembrie anul trecut, în urma unei hotărâri judecătorești, artista a scăpat de sub tutela tatălui ei, Jamie Spears, după 13 ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter