Britney Spears, goală-pușcă pe Instagram. Pozele au strâns peste 2 milioane de aprecieri

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 ianuarie 2022, 16:39

Britney Spears (40 de ani) șochează din nou. Cântăreața a postat pe contul său de Instagram două fotografii în care apare complet dezbrăcată. Fotografiile au adunat peste două milioane de aprecieri din partea internauților, dar vedeta a blocat opțiunea de a lăsa comentarii în dreptul postării.

“Free woman energy never felt better” (n.r. – Energia unei femei libere nu s-a simțit niciodată mai bine de atât) – sunt cuvintele scrise de celebra artistă în dreptul postării controversate.

Vezi fotografiile cu Britney Spears goală-pușcă în galeria foto de mai jos.

Britney Spears a scăpat de sub tutela tatălui său după 13 ani. Acum, artista poate să ia singură diverse decizii cu privire la viața personală, iar în ultima perioadă făcut în mediul online postări care mai de care mai controversate pentru a atrage antenția publicului și pentru a demonstra că este  din nou o femeie liberă.

În toamna anului trecut, pe 13 septembire, Britney a dezvăluit că s-a logodit cu iubitul ei, Sam Asghari (28 de ani), cu care este împreună din 2016.

Citeşte şi: Britney Spears își acuză mama că i-a „ruinat” viața. „Știi exact ce ai făcut…”

Citeşte şi: Cum arată hotelul în care este cazat Novak Djokovic. „E plin de gândaci și ne dau mâncare cu viermi!”

Citeşte şi: Andreea Tonciu își face operații estetice de 60 mii de euro: „Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total”

Citeşte şi: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, momente tandre în mediul online

„Nu pot să cred!!!!! 💍❣️”, a scris cântăreața în dreptul unui videoclip în care-și etalează cu multă mândrie inelul de logodnă.

Cei doi s-au întâlnit în timpul unor filmări pentru un videoclip al artistei. În ianuarie 2016, Britney a confirmat relația cu Sam și de atunci sunt de nedespărțit.

„Mi-am zis: «Ce drăguț a fost, tipul ăsta a fost realmente drăguț!». Așa că l-am sunat. Este o persoană foarte, foarte amuzantă”, spuneaBritney atunci.

Acesta este al treilea mariaj al cântăreței. În 2004, Britney s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, doar pentru 55 de ore. Tot în 2004, artista l-a cunoscut pe Kevin Federline, cel de-al doilea soț. Cei doi au doi fii, Jayden (14 ani) și Sean (15 ani), și s-a despărțit în anul 2007.

Foto – Instagram / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter