Primele imagini cu Britney Spears în rochia de mireasă creată de Donatella Versace

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 10 iunie 2022, 17:01

Britney Spears (40 de ani) și Sam Asghari (28 de ani) s-au căsătorit joi, 9 iunie 2022, în prezența a 100 de invitați, într-un cort amplasat în curtea locuinței lor din California. Solista și antrenorul de fitness formează un cuplu de la sfârșitul anului 2016.

Primele imagini cu Britney Spears în rochia de mireasă creată de Donatella Versace

Perechea s-a logodit în septembrie 2021, iar în luna noiembrie a aceluiași an, Britney dezvăluia că rochia de mireasă îi era deja în lucru. Artista a optat pentru o creație Versace dreaptă, cu talia ușor accentuată, un decolteu cu umerii goi, șliț și trenă. Ținuta a fost accesorizată cu un voal amplu din tul.

La petrecerea care a urmat ceremoniei, Britney a schimbat trei lookuri, o rochie mini neagră, un outfit în două nuanțe și o rochie mini roșie, toate creații Versace. Atmosfera a fost întreținută de DJ Albert, iar tortul pregătit de Contemporary Catering.

Printre invitații la eveniment s-au numărat actrița Drew Barrymore, Madonna și vedeta TV Paris Hilton. Britney a pășit spre altar pe ritmurile piesei „Can’t Help Falling in Love”, a lui Elvis Presley.

Fiii lui Britney din fostul mariaj cu artistul Kevin Federline, Sean Preston (16 ani) și Jayden James (15 ani), nu au fost prezenți la eveniment. „Kevin și fiii ei sunt fericiți pentru Britney. Îi doresc tot binele”, a declarat avocatul lui Federline, Mark Vincent Kaplan, pentru TMZ.

Nici sora artistei, Jamie Lynn Spears, și nici părinții ei, Lynne Spears și Jamie Spears, nu au fost invitați la nunta ei cu Sam. Din 2008 până în noiembrie 2021, Britney s-a aflat sub tutela tatălui ei, concept legal prin care un judecător declară o persoană sau o organizație responsabilă asupra unei alte persoane în calitate de tutore legal, preluând puterea de decizie asupra acesteia atât din punct de vedere financiar, cât și personal.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Britney Spears vrea să-și dea tatăl în judecată. Solista spune că este „extrem de speriată”

Fotografii rare cu fiii lui Britney Spears. Ce mari au crescut Jayden și Sean

Madonna, mesaj de susținere pentru Britney Spears. „Este o încălcare a drepturilor umane”

Acesta va fi al treilea mariaj al solistei. În 2004, Britney a fost căsătorită timp de doar 55 de ore cu amicul ei din copilărie, Jason Alexander. Ulterior, în același an, Britney s-a căsătorit cu Federline, de care a divorțat în 2007.

Alexander a apărut neinvitat la nunta solistei, documentând momentul live, înainte ca autoritățile să intervină. Jason, care a fost în închisoare de mai multe ori până în prezent, a trecut de securitate și s-a filmat în cortul în care Britney și Sam urmau să-și spună „DA”.

Bărbatul a fost reținut de agenții de pază până la sosirea polițiștilor. Jason și Britney s-au căsătorit într-o noapte în Las Vegas, solista cerând anularea mariajului la insistențele părinților ei, potrivit lui Alexander.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter