Ţinutele all red, sofisticate şi extrem de provocatoare

De Diana Sorescu, pe

Trebuie să fii foarte îndrăzneaţă să porţi roşu din cap pânâ-n picioare! Dita, Rihanna şi Fergie sunt trei dive de calibru, care poartă cu stil ţinutele all red. Şi tu poţi să faci asta, iată cum!

All red

Rihanna arată fabulos în rochia scurtă, cu decolteu în V, foarte adânc. Creaţia în culoarea vinului a fost asortată cu platforme decupate, din satin, în aceeaşi nuanţă.

O geantă animal print şi un colier statement cu cristale au definitivat look-ul de divă al Rihannei, iar părul roşu aprins s-a mixat cu nuanţele purtate. Sexy, sexy, sexy!

Dita Von Teese este maestră a stilului burlesque, aşa că ţinutele în nuanţe febrile de roşu sunt preferatele ei. Rochia midi cu decolteu generos şi croi ce îi complimentează talia imposibil de mică a fost asortată unei perechi de pantofi din satin cu fundă.

Buzele răsfăţate cu un ruj roşu vibrant şi unghiile la fel au completat ansamblul. Dita este astfel întruchiparea feminităţii, a eleganţei şi pasiunii mistuitoare.

Fergie e „glamorous”, exact ca titlul unei piese a cântăreţei! Rochia roşu intens, pe un umăr, înzestrată şi cu o tăietură sexy pe picior, a fost combinată cu o pereche de pantofi lăcuiţi, roşii, decoraţi cu pietre şi cristale strălucitoare.

Pentru că nu a vrut să minimalizeze efectul ţinutei, Fergie a mers pe un machiaj nude, subtil şi pe o manichiură cu ojă beige.

Vei îndrăzni să porţi vara aceasta o ţinută all red? Este stilul tău?

Ţinutele all red, sofisticate şi extrem de provocatoare

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter