În sutien, la cumpărături. Uite cum s-a îmbrăcat Rihanna!

De Unica.ro, pe

E adevărat că lenjeria intimă pe care a creat-o este foarte cool şi pare comodă, dar să mergi la cumpărături în sutien, parcă e cam ciudat. Cum ţi se pare ţinuta?
Rihanna tocmai a lansat colecţia ei de toamnă în colaborare cu bradul de haine River Island, aşa că face tot posibilul să fie văzută în outfiturile pe care le-a creat.
În ultimul timp şi-a tot făcut drumuri prin oraş parcă special ca să expune hainele ei. Cea mai recentă astfel de ieşire a fost la un mall unde a vizitat, printre altele, şi un brand concurent de haine. Poate că vrea să atragă atenţia clienţilor sau cercetează piaţa… cert este că apariţia ei a făcut furori.
Rihanna a purtat o pereche de colanţi cu imprimeu camuflaj, pantofi sport negri şi o jachetă de blugi descheiată care a lăsat la vedere un sutien sport. E drept că trebuie să-şi promoveze şi lenjeria intimă din colecţia proprie, dar parcă această ţinută e cam ciudată. Rihanna s-a accesorizat puternic, ca de obicei, cu o geantă plic, ochelari de soare şi fes, plus bijuterii destul de vizibile.
rihanna

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter