Secretele rochiei transparente a Rihannei

De Geo Berciu, pe

Rihanna a intrat în istorie o dată cu apariţia ei spectaculoasă de la ceremonia Council of Fashion Designers of America Awards, unde a fost premiată cu Fashion Icon Award.

Extrem de curajoasă, Rihanna nu a ezitat să apară într-o rochie transparentă care îi lăsa întreg corpul la vedere. Ştia care va fi efectul, pentru că diva însăşi a pregătit momentul, supă cum reise din povestirea designerului Adam Selman, creatorul ţinutei.
Secretele rochiei transparente a Rihannei

„Am vrut ceva epatant. Era important pentru mine. Discutasem despre acest lucru cu stilista ei la MTV Movie Awards cu o lună înainte. Rihanna știa exact ce voia. Ca întotdeauna de altfel…Mi-a cerut să amestec cristale simple cu cristale colorate, iar efectul a fost uluitor. A rezultat astfel o profunzime neobișnuită”, a spus Adam Selman într-un recent interviu.
Secretele rochiei transparente a Rihannei

Pe rochia transparentă au fost montate 230.000 de cristale, toate cusute manual. „A fost nevoie de mai mult timp decât se crezuse”, adaugă Selman, care își amintește că încă se lucra la rochie cu 15 ore înaintea galei. „Au lucrat la ea 20 de persoane și multe nu au dormit până nu au terminat-o. A fost o incredibilă muncă de echipă”, a mai dezvăluit el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter