Rochii de vedete la Paris Fashion Week. Îţi place cum s-a îmbrăcat Rihanna?

De Erika Chivu, pe

Ce diferenţă între cele două ţinute de mai jos! Rihanna pare să fi venit de la plajă, în timp ce Kristen Stewart a fost perfect îmbrăcată pentru prezentarea Chanel de la Paris Fashion Week. Uite şi alte rochii de vedete de la eveniment.
Toate vedetele invitate la prezentarea Chanel de la Paris fashion Week au făcut tot posibilul să fie cât mai stilate. Şi multora le-a reuşit. Rihanna a fost singura care a ales o ţinută absolut oribilă pentru o aşa ocazie. Artista a purtat un fel de halat lung şi transparent, lăsându-şi la vedete picioarele şi acoperind decolteul parţial cu mai multe şiraguri de mărgele. Ţinuta pare potrivită pentru plajă, dar cel mai bine ar fi fost să o poarte prin casă. În niciun caz nu este potrivită pentru o prezentare Chanel.
Săptămâna Modei la Paris: Creaţii superbe în colecţia Dior
Până şi Kristen Stewart care nu e deloc o fashionistă şi-a ales o ţinută perfectă formată dintr-un sacou alb şi o pereche de pantaloni scurţi din piele, plus sandale negre foarte sexy, clutch şi mănuşi.
Probabil cea mai frumoasă ţinută de pe covorul roşu a fost cea purtată de Natalia Vodianova. Ea a fost un exemplu de stil şi eleganţă într-o fustă creion neagră şi un sacou foarte feminin de un roz pal. Nici Alexa Chung nu s-a descurcat rău, alegând o little black dress cu mâneci din dantelă.
alexa chung natalia vodianova
Milla Jovovich şi Vanessa Paradis au ales ţinute mai degrabă casual. Milla a purtat o fustă maxi în dungi cu un top simplu, iar Vanessa a ales blugi negri şi o cămaşă albă.
mila jovovich vanessa paradis

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter