Săptămâna Modei la Londra: Rihanna are o colecţie de modă. Vezi ce a creat!

De Erika Chivu, pe

Săptămâna Modei de la Londra a însemnat debutul ca designer pentru Rihanna care a colaborat cu brandul River Island pentru a realiza o colecţie tinerească şi veselă.
Creaţiile din colecţia Rihanna for River Island nu îi aparţin în totalitate cântăreţei, însă ea a colaborat îndeaproape cu designerul brandului, lăsându-şi amprenta asupra fiecărei piese. Se pare că cei doi s-au inspirat din moda anilor ’90, folosind culori tari, transparenţe sexy şi topuri scurte, elementele caracteristice acelei perioade. La finalul prezentării, Rihanna însăşi a apărut pe podiumul de modă într-o little black dress simplă pentru se bucura de aplauzele celor prezenţi.
Probabil că hainele vor avea succes în rândul tinerelor americance care vor să semene cu Rihanna, însă review-urile din partea criticilor au fost dezastruoase. Nu le-au plăcut nici materialele elastice şi lucioase, nici crăpăturile adânci ale rochiilor, nici plasa şi nici bustierele prea scurte care apar aproape la fiecare ţinută.Colecţia a fost caracterizată drepăt „Kitsch” sau chiar „oribilă”.
„Hainele ar trebui să vină cu o pungă de marijuana în buzunar pentru ca toate tinerele să se simtă cu adevărat ca Rihanna”, a glumit un editor de modă deloc impresionat de colecţia cântăreţei.
Ţie cum ţi se pare hainele create de Rihanna?
rihanna

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter