Dana Budeanu, despre rochia cu vedere la posterior pe care Carmen Brumă a îmbrăcat-o la Gala Unica 2019

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 noiembrie 2019, 16:27
Dana Budeanu a comentat ținuta purtată de Carmen Brumă la Gala Unica 2019 (vezi aici video). Rochia neagră, cu o poveste impresionantă în spate, ce lăsa la vedere o parte din posterior, a făcut furori în mediul online și nu numai. Pe măsura aprecierilor au apărut și criticile, însă un lucru este cert: rochia purtată de Carmen Brumă la Gala Unica 2019 nu a lăsat pe nimeni indiferent!
Dana Budeanu a fost dată afară de la Pro Tv, însă creatoarea de stil, așa cum ea însăși se intitulează, comentează acum ținutele vedetelor pe vlogul său. Dana Budeanu a avut, surprinzător, doar cuvinte de laudă la adresa lui Carmen Brumă: „Este a doua oară consecutiv când femeia s-a îmbrăcat nu perfect, ci….este bine rău de tot! Nu știu ce se întâmplă. Ori a mâncat ceva acum vreo lună, ori s-a întâmplat vreo transformare. Nu mi-o mai dați la comentat vreo două-trei săptămâni, după aia o să se creadă că o bag pe Carmen Brumă în fiecare săptămână sau am eu vreo treabă cu ea”, – a comentat Dana Budeanu pe canalul său de You Tube, în al treilea episod al emisiunii sale online Verdict.

Vezi aici ce reacție a avut Mircea Badea, partenerul de viață al lui Carmen Brumă și tatăl fiului său, Vlad, la vederea rochiei negre pe care aceasta a purtat-o la Gala Unica și care lăsa la vedere posteriorul tonifiat.

Vezi fotografii cu rochia purtată de Carmen Brumă la Gala Unica 2019 în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter