Foto: cele mai frumoase rochii de la Globurile de Aur 2012

De Erika Chivu, pe

Globurile de Aur 2012 au fost un nou prilej pentru vedete de a defila pe covorul roşu în ţinute spectaculoase. Iată care au fost cele mai frumoase rochii de la acest eveniment.
Şi de această dată s-au purtat culori de la nude până la fuchsia sau albastru electric, iar în ce priveşte croiala, vedetele au preferat rochia tip sirenă.

Rochii nude

Rochiile nude au fost din nou la modă pe covorul roşu, deşi mai puţine vedete au optat pentru această culoare. Charlize Theron a fost strălucitoare într-o rochie Christian Dior cu decolteu foarte adânc, crăpătură pe un picior şi o fundă elegantă în faţă.

Kate Beckinsdale a ales un model mai simplu propus de Roberto Cavali, o creaţie foarte elegantă, cu detalii strălucitoare, accesorizată cu cercei mari şi mai multe brăţări.
Charlize Theron, Kate Beckinsdale, la Globurile de Aur 2012

Rochii cu decolteu adânc

Decolteul a fost din nou accesoriul preferat al vedetelor. Emma Stone l-a purtat cu eleganţă într-o rochie Lanvin foarte elegantă şi diafană, dar modernă prin combinaţia de mov şi fuchsia.

Laura Dern a purtat o rochie elegantă şi simplă potrivită vârstei sale. La 44 de ani, actriţa care a strălucit în această creaţie Andrew Gn, cu mâneci lungi şi decolteu adânc.
Emma Stone, Laura Dern la Globurile de Aur 2012

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter