Angelina Jolie, radiantă la premiera „Eternals” din Roma

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 30 iunie 2022, 18:11

Cel mai nou film Marvel, „Eternals”, a avut premiera la Roma pe 24 octombrie 2021. Pe covorul roșu al evenimentului, Angelina Jolie (46 de ani), una dintre protagonistele peliculei, a fost însoțită de două dintre cele trei fiice ale ei, de Zahara (16 ani) și Shiloh (15 ani).

Angelina Jolie, radiantă la premiera „Eternals” din Roma

Angelina a purtat o rochie Atelier Versace argintie, lungă și fără bretele. Zahara a optat pentru o rochie L.A. boutique Catwalk Designer Vintage, albă și cu un detaliu argintiu în zona bustului, iar Shiloh a ales o rochie Versace neagră. Shiloh și-a accesorizat ținuta cu o pereche de teniși în nuanțe de galben și negru.

În ciuda rochiei absolut superbe, fanii Angelinei n-au putut trece cu vederea un detaliu legat de părul actriței, mai precis extensiile sale. „Cine s-a ocupat de extensiile ei? Nu se îmbină deloc cu părul!; Ador rochia, dar urăsc extensiile, au ruinat tot când s-a întors; Părul este o enigmă pentru mine…; Cine s-a ocupat de extensiile ei trebuie închis!”, acestea au fost doar câteva dintre reacțiile din mediul online.

Actrița este mama a șase copii, trei adoptați, doi fii și o fiică, Maddox (20 de ani), Pax (17 ani) și Zahara (16 ani), și trei biologici, două fiice și un fiu, Shiloh (15 ani) și gemenii Knox și Vivienne (13 ani). Angelina a mai fost însoțită de cinci dintre copiii ei la premiera „Eternals” din Los Angeles. Cel mai probabil din pricina studiilor, Maddox, fiul cel mare, nu a putut fi prezent.

După divorțul de Brad Pitt, actrița nu s-a mai afișat alături de niciun alt bărbat. Angelina a mai fost căsătorită de două ori. Între anii 1996 și 1999 cu actorul britanic Johnny Lee Miller (48 de ani), iar între anii 2000 și 2003 cu actorul american Billy Bob Thornton (66 de ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Sofia Vergara, Angelina Jolie și Gal Gadot, în topul celor mai bine plătite actrițe în 2020

Motivul nobil pentru care Angelina Jolie și-a făcut cont de Instagram

Angelina Jolie și The Weeknd, surprinși din nou împreună. Formează sau nu un cuplu?

Brad Pitt și Angelina Jolie împart custodia copiilor lor, după ce John Ouderkirk, un judecător particular, a decis în favoarea actorului. Hotărârea este „o decizie provizorie”, iar Jolie va continua procesul, potrivit presei internaționale. Până acum, actrița nu a obiectat cu privire la custodia comună, dar a precizat că există „alte îngrijorări”.

În procesul de custodie a fost implicat un număr mare de martori, experți și terapeuți, iar Angelina Jolie ar fi criticat decizia judecătorului de a nu le permite copiilor lor să depună mărturie, informează BBC. Actrița ar fi cerut demiterea judecătorului din dosar.

Potrivit Daily Mail, o altercație între Brad Pitt și Maddox ar fi fost picătura care a umplut paharul pentru Angelina în anul 2016, ulterior depunând actele de divorț. Actorul și Maddox nu se văd și nu-și vorbesc.

„Maddox deja a depus mărturie ca adult în disputa privind custodia și nu l-a avantajat pe Brad”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Us Weekly. „Nu folosește numele Pitt în documente care nu sunt legale, optând exclusiv pentru numele Jolie. Maddox vrea să-și schimbe numele de familie în Jolie din Jolie-Pitt, lucru pe care Angelina nu îl susține.”

Us Weekly confirma în noiembrie 2016 că Pitt a fost declarat nevinovat în urma unei investigații pentru abuz. Autoritățile i-au intervievat pe Pitt, Jolie și pe cei șase copii ai lor după incidentul petrecut între Brad și Maddox într-un avion privat.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter