Angelina Jolie, vizită în Ucraina. Cum a fost surprinsă actrița în Liov

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 mai 2022, 11:36

Angelina Jolie a mers în Ucraina pentru a le oferi sprijin refugiaților ucraineni. Actrița a vizitat gara din Liov, un internat și un spital de copii. Fosta soție a lui Brad Pitt a avut parte și de un moment tensionat, când alarmele antiaeriene au început să sune și a fost nevoită să se grăbească spre un adăpost.

Angelina Jolie a sărit în ajutorul ucrainenilor încă de la începutul războiului, iar la finalul săptămânii trecute a ajuns în Liov, cel mai mare și mai important oraș din vestul Ucrainei, pentru a-i sprijini pe refugiați. Actrița a stat de vorbă cu oamenii care veneau cu trenul din regiunea Donețk și voluntarii din gara Liov, apoi a vizitat un internat și un spital de copii.

În gară, a stat de vorbă cu refugiații, apoi cu voluntarii care asigură primul ajutor medical și sprijinul psihilogic pentru oamenii care ajung la noi, le-a mulțumit pentru tot ce fac. La spital, a vizitat copiii care au fost răniți în bombardamentul asupra gării Kramatorsk. A fost foarte impresionată de poveștile lor. A promis că va reveni.

Vizita a fost o surpriză pentru noi toți. Nu am fost anunțați că va veni, a transmis Maksim Kozitskii, guvernatorul militar al regiunii Liov, potrivit Libertatea.

Citește și: LIVE UPDATE: Război în Ucraina

CRBL a spus adevărul: cât de mult îl costă chiria în Spania

Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, atunci când președintele Franței s-a îndrăgostit de ea

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a cununat civil. Primele imagini de la eveniment

Angelina Jolie, surprinsă de alarmele antiaeriene la Liov

Jurnalista ucraineană Maya Podgorodetskaya a postat sâmbătă, 30 aprilie, pe rețelele de socializare, o filmare cu Angelina Jolie într-o cafenea din Liov.

Nimic special. Doar Liov. Am venit să iau o cafea și am găsit-o pe Angelina Jolie. Întreaga lume sprijină Ucraina, a scris Podgorodetskaya pe pagina ei de Facebook.

Actrița s-a confruntat și cu un moment tensionat la Liov, atunci când alarmele antiaeriene au început să sune. Angelina Jolie, împreună cu staff-ul ei, au fost filmați în timp ce se grăbeau să ajungă la un adăpost, iar pe fundal se auzeau sirenele care anunţă de obicei raiduri aeriene, potrivit Digi24.

La începutul lunii aprilie, actrița de la Hollywood a vizitat un spital unde sunt copii care au fost răniți în războiul din Ucraina. Actrița, ambasador ONU pentru refugiați din 2001, a stat de vorbă cu medicii și asistenții și a fost profund impresionată de cazurile micuților trecuți prin ororile războiului.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter