Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt pentru vânzarea unor domenii viticole fără voia lui

De unica, Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 11:31

Brad Pitt (57 de ani) o dă în judecată pe Angelina Jolie (46 de ani) după ce actrița a vândut, fără să-l consulte, părțile deținute de ea din domeniul viticol din Provence unui oligarh rus. Brad Pitt a cerut anularea acestei vânzări, potrivit TMZ.

Actorul spune că fosta sa soție, care a investit, în 2008, 40% din fonduri pentru achiziționarea podgoriei, ar fi trebuit să-i ceară persimiunea de vindere a părților din domeniu deținute de ea. Brad Pitt a descoperit că jumătate din domeniul viticol este administrat de societatea Tenute del Mondo, filială a unei companii producătoare de votcă ce aparține oligarhului rus Iuri Shefler. Brad susține că această companie îi poate distruge producția sa de vinuri.

Din păcate, acesta este o altă situație în care aceeași persoană își născocește obligații legale și etice. Făcând acest lucru, ea a încălcat drepturile celui singurei persoane care a investit timp și bani pentru ca afacerea să devină una de succes. Ea caută o renatabilitate pentru profituri pe care nu le-a câștigat – a spus o sursă apropiată celor doi actori.

Citeşte şi: Jennifer Aniston a vorbit despre relația ei cu primul soț, Brad Pitt

Citeşte şi: ADDA, despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng”

Citeşte şi: Cătălin Rizea, despre problemele cu care se confruntă Adda: „Îi voi sta alături, ca de fiecare dată!”

Citeşte şi: Mihai Mitoșeru regretă divorțul de Noemi: „Am fost fraier!”

Actorul a cerut și daune pe lângă anularea vânzării.

Brad Pitt este pasionat de viticultură și oenologie, iar în urmă cu câțiva ani s-a asociat cu o familie  de viticultori pentru a produce un vin roze de Miraval. Vinul a devenit foarte apreciat în timp, dar a fost și unul dintre multele motive de ceartă din cuplul Pitt – Jolie.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter