Rochia roşie din dantelă, sexy şi feminină

De Erika Chivu, pe

Dacă participi la un eveniment special toamna asta, rochia roşie din dantelă ar trebui să fie prima ta alegere. Este feminină, stilată, sexy, iar dacă ne luăm…
… după vedetele de la Hollywood este şi foarte trendy.

Cele mai frumoase şi mai elegante femei din lume mizează pe rochia roşie din dantelă când trebuie să apară la vreun eveniment special. Şi nici nu e de mirare, având în vedere că este o piesă atât de sexy şi senzuală, dar fără a fi vulgară.
Alege o croială care să te avantajeze şi cu siguranţă vei fi observată. Vedetele care o siluetă perfectă au prefarat rochii ce le pun în valoare talia.
 
Kate Bosworth a purtat un model simplu, cu o croială cuminte, dar datorită dantelei a fost mai sexy ca niciodată. Trandafirii roşii brodaţi pe rochia nude îi dau un aer feminin şi romantic.

Michelle Williams a făcut o alegere foarte originală: o rochie cu croiala în stilul anilor ’50, cuminte, dar senzuală. E a îndrăznit să asorteze pantofi animal print şi un clutch negru.

Celelalte două vedete, Rihanna şi Rachel McAdams, au mizat pe jocuri de dantelă roşie şi transparenţe, iar rochiile sunt foarte elegante şi de-a dreptul spectaculoase.
 
Rochia roşie din dantelă, sexy şi feminină
 
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter