Rihanna, look extravagant pe scenă. Îţi plac pantalonii?

De Erika Chivu, pe

Rihanna a purtat o pereche de pantaloni speciali la o emisiune unde a cântat în weekend. Cum ţi se pare? Ai purta aşa ceva?
Rihanna a fost sexy şi extravagantă, ca de obicei, la o emisiune germană unde a apărut în acest weekend. Ea a urcat pe scenaă într-o ţinută sexy formată dintr-un top alb cu spatele gol şi o pereche de pantaloni foarte… speciali.
Rihanna a purtat o pereche de pantaloni de piele, dar nu din cei strâmţi, cum alege de obicei, ci unii retro, cu talie înaltă şi pense. Nu ştim cine i-a ales ţinuta din acea seară, dar cu siguranţă a reuşit să atragă atenţia. Vedeta a mai purtat ochelari de soare plus brăţară şi curea, ambele aurii.
Cum să ai un corp tonifiat ca al Rihannei
Rihanna are 24 de ani şi s-a născut în Barbados, unde a şi locuit până la 16 ani când a mers în SUA pentru a-şi face un nume în muzică. Pe lângă faptul că ştie cum să rămână în atenţia publicului prin muzica ei, Rihanna se pricepe de minune să stârnească mici controverse. Cel mai recent, ea a fost blamată pentru că s-a împăcat cu fostul iubit Chris Brown, după ce s-au despărţit fiindcă el o bătuse.
rihanna
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter