Premiile Grammy 2012: dive bine şi prost îmbrăcate!

De Diana Sorescu, pe

Decernarea premiilor Grammy a creat fuziunea perfectă între modă şi muzică. Iată cine a cucerit covorul roşu cu apariţii fabuloase, dar şi ce vedete au dat-o în bară cu alegerile vestimentare!

Superbe la Grammy 2012

Katy Perry a fost surpriza serii! Cântăreaţa a încântat audienţa într-o superbă creaţie Elie Saab, o rochie spumoasă bleu ciel, pudrată cu pietricele strălucitoare. Rochia de prinţesă i-a pus în valoare silueta impecabilă şi a dezvăluit  o Katy răpitor de feminină!
Aseară, Taylor Swift a renunţat la look-ul de adolescentă şi a migrat către zona glamour într-o rochie incredibilă, semnată Zuhair Murad. Creaţia cu blazoane aurii, decorată au dragoni stilizaţi şi motive din Est, i-a conferit artistei un aer nobil, de regină.
Premiile Grammy 2012: dive bine şi prost îmbrăcate!
Paris Hilton a fost stilată într-o rochie diafană, alb cu auriu, de la Basil Soda.Designul feminin, materialul seren şi detaliile angelice au fost completate cu o doză serioasă de atitudine de divă!
Adele a reuşit să adune laude din partea criticilor de modă cu privire la look-ul din seara premiilor. Giorgio Armani a semnat rochia maxi neagră, ca un cer înstelat, pe care Adele a asortat-o cu un ruj roşu vibrant, machiaj languros al ochilor şi coafură Old Hollywood. Minunat!
Premiile Grammy 2012: dive bine şi prost îmbrăcate!
Vezi în pagina următoare cele mai neinspirate ţinute!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter