Tatăl lui Fergie a murit. „Ai fost cel mai bun tată pe care o fată și l-ar fi putut dori”

De Unica.ro, pe

Tatăl solistei Fergie (46 de ani), John Patrick Ferguson, s-a stins din viață pe 27 august 2021, la vârsta de 74 de ani. Artista a făcut anunțul în mediul online la o lună de la deces.

Tatăl lui Fergie a murit. „Ai fost cel mai bun tată pe care o fată și l-ar fi putut dori”

„M-a lovit mai tare și mai profund decât orice am simțit în trecut. Ai fost cel mai bun tată pe care o fată și l-ar fi putut dori. Spiritul tău a fost un stâlp de pozitivitate. Îmi este dor de zâmbetul tău și de tine spunând: «Mă simt minunat! Sunt nerăbdător să încep ziua!». Încă te aud spunând asta zi de zi”, a început cântăreața.

„Ai fost antrenorul care m-a încurajat să fiu ambițioasă și competitivă, în același timp amintindu-mi că succesul stă în călătorie. Ai fost profesorul care m-a învățat despre libertatea din afara unui program rigid. Ai fost exemplul perfect al vieții trăite în prezent”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, Carmina, cu frații ei mai mici

Primul soț al Biancăi Sârbu a murit pe scenă. Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a rostit

Tatăl lui Britney Spears, retras din funcția de tutore al solistei

„Erai unul cu pământul. Nu pot gusta o nectarină sau o frunză de mentă fără să mă gândesc la cele pe care le plantai în grădina ta. Strugurii tăi Syrah au adus atâta bucurie tuturor celor care ți-au gustat deliciosul vin. Puterea ta interioară era la fel de profundă ca oceanul în care iubeai să pescuiești”, a mai scris.

„Erai cunoscut drept Pat, Padre, Coach, Ferg, Mr. Ferguson, Papa, Grampa, Patrick și Patricio… dar cel mai important, erai Tata. Îți simt prezența de fiecare dată când urmăresc un meci de fotbal, beau o bere Mavericks sau ascult o piesă de-a trupei Rolling Stones. Te văd salutându-mă ori de câte ori vântul bate printre copaci. Te iubesc, Tata”, a încheiat.

Din fostul mariaj cu actorul Josh Duhamel (48 de ani), Fergie are un fiu, Axl Jack Duhamel, în vârstă de 8 ani. Solista și actorul au fost căsătoriți între anii 2009 și 2019.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter