Gala premiilor Grammy, reprogramată. Când va avea loc evenimentul

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 19 ianuarie 2022, 11:09

Gala premiilor Grammy ar fi trebuit să aibă loc pe 31 ianuarie la Los Angeles, însă evenimentul a fost amânat din cauza numărului mare de cazuri COVID-19 din SUA, provocate de varianta Omicron.

Academia Grammy a anunțat o nouă dată pentru cea de-a 64-a ediţie a prestigioaselor premii. Aceștia au transmis anterior că vor amâna ceremonia din 31 ianuarie 2022 din cauza creșterii cazurilor de COVID-19.

După o reevaluare și o analiză atentă realizată împreună cu oficialii de stat și ai orașului (Los Angeles), experți în sănătate și siguranță, comunitatea artiștilor și numeroșii noștri parteneri, Academia de Înregistrări și CBS au decis amânarea celei de-a 64-a gale a Premiilor Grammy.

Sănătatea și siguranța celor din comunitatea noastră muzicală, a audienței live și a sutelor de oameni care lucrează neobosit pentru a produce spectacolul nostru rămân prioritatea noastră principală. Având în vedere incertitudinea provocată de varianta Omicron, organizarea galei pe 31 ianuarie implică pur și simplu prea multe riscuri, au transmis miercuri producătorii Academiei de Înregistrări din SUA și ai rețelei TV CBS, potrivit infomusic.ro.

Citește și: Xonia, despre probleme ei de sănătate: „Mi-e foarte frică de operație”

De ce refuză Bianca Drăgușanu să participe la „Survivor România”: „Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge”

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată. Ce sex are bebelușul și ce nume va purta

Saveta Bogdan, amor ca-n adolescență la 76 de ani. Ce cadou i-a făcut iubitul de ziua ei

Gala premiilor Grammy, reprogramată. Când va avea loc evenimentul

Gala premiilor Grammy, echivalentele premiilor Oscar pentru industria muzicală americană, va avea loc în Las Vegas pe 3 aprilie în sala MGM Grand Garden Arena, potrivit news.ro.

Lista de nominalizaţi îi are în frunte pe Billie Eilish, Doja Cat, Justin Bieber, Olivia Rodrigo, H.E.R şi Jon Batiste, care a primit cele mai multe nominalizări.

Batiste, liderul trupei emisiunii „The Late Show With Stephen Colbert”, a primit 11 selecţii. Justin Bieber, Doja Cat şi H.E.R., au primit câte opt, iar Billie Eilish şi Olivia Rodrigo, câte şapte.

Jay-Z a devenit cel mai nominalizat artist din istoria premiilor Grammy, cu 83 de selecţii.

Costi Ioniță a fost nominalizat pentru a doua oară la Premiile Grammy. Producătorul se numără printre compozitorii albumelor „Live N Livin”, al solistului Sean Paul și „Positive Vibration”, al solistului Jesse Royal. Ambele albume sunt nominalizate la Premiile Grammy 2022, la categoria „Cel mai bun album reggae”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter