Ce sexy e! Uite cât de bine arată Katie Holmes într-o reclamă!

De Erika Chivu, pe

Acum că este o femeie liberă, nimic nu o mai împiedică pe Katie Holmes să pozeze în cele mai sexy ipostaze. Uitr ce bine arată în pozele făcute pentru o nouă reclamă!
Nu ştim ce părere au scientologii acum de aceste poze, dar cu siguranţă nu le-ar fi convenit să le vadă pe vremea când Katie Holmes era încă împreună cu Tom Cruise fostul soţ.
Katie Holmes a pozat foarte sexy şi îmbrăcată destul de sumar pentru noua campanie de promovare a brandului de bijuterii H. Stern, care a lansa colecţia Iris pentru primaară/vară 2012. Nu este de mirare că au ales-o pe Katie Holmes drept imagine. Cu părul ud şi purtând bijuteriile H. Stern, vedeta are un look sexy, ingenuu şi foarte elegant, ca o adevărată divă. E drept însă că o ajută şi machiajul superb şi probabil că s-a folosit şi puţin Photoshop pentru prelucrarea imaginilor.
katie holmes
Chiar şi aşa, cert este că actriţa e o femeie foarte frumoasă.
Katie Holmes are 34 de ani şi este mama unei fetiţe, Suri, al căruit tată este Tom Cruise. Katie şi Tom au fost căsătoriţi din 2006 până în 2012, iar odată cu vestea divorţului au apărut şi zvonuri legate de implicarea scientologilor în căsnicia celor doi şi în educaţia micuţei Suri.
katie holmes

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter