Katie Holmes are un nou iubit. În brațele cui a fost surprinsă fosta soție a lui Tom Cruise

De Unica.ro, pe

Katie Holmes (41 de ani) a fost surprinsă, la începul lunii septembrie, în compania unui un tânăr, pe terasa unui restaurant din Manhattan. Cei doi au fost fotografiați în ipostaze tandre, lucru care confirmă faptul că fosta soție a lui Tom Cruise iubește din nou.

Citeşte şi: Motivul pentru care Katie Holmes a ținut ascunsă relația cu Jamie Foxx

Se pare că noul iubit al lui actriței este Emilio Vitolo Jr (33 de ani), actor, restaurator și chef în restaurantul familei Emilio’s Ballato, din New York. Emilio nu este nicidecum străin de lumea mondenă, tânărul aflându-se în preajma diverselor vedete și celebrități care-i frecventează localul, precum Barack și Malia Obama, Bella Hadid, Danny DeVito, Joe Jonas și Sophie Turner și David Schwimmer.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Katie Holmes a fost măritată cu Tom Cruise (58 de ani) între 2006 și 2012. Ei au împreună o fiică,  pe nume Suri, în vârstă de 14 ani. După divorț, Holmes a avut o relație, în secret, timp de cinci ani de zile, cu actorul Jamie Foxx (52 de ani) cu care urma să se căsătorească. Dar nunta nu a amai avut loc niciodată și, în 2018, cei doi au pus punct relației.

Sursa foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter