Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes împlinește 15 ani! E o adevărată domnișoară acum

De Unica.ro, pe
În data de 18 aprilie 2006, Tom Cruise și Katie Holmes au întâmpinat-o în lume pe micuța Suri, fiica lor. Ea împlinește curând 15 ani, fiind o adolescentă în toată firea.

Pe atunci, nașterea micuței era un subiect care apărea pe toate paginile tabloidelor. Pe măsură ce a crescut, Suri a apărut tot mai des în fotografiile făcut de paparazzi. Părinții ei erau criticați pentru ținutele moderne, asortate cu tocuri, pe care fetița le purta la o vârstă fragedă. Cei doi s-au despărțit în anul 2012, când Suri avea șase ani.

Katie Holmes a încercat să o țină pe fiica ei departe de lumina reflectoarelor pe cât posibil, după cum arată Elle. Chiar și în 2019, când actrița s-a despărțit de Jamie Foxx după mai mulți ani de relație, a căutat să păstreze intimitatea lui Suri. Pe măsură ce fiica ei crește însă, ea a devenit mai dispusă să împărtășească detalii despre relația mamă-fiică.

Citește și: Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose Depp, fără sutien pe străzile din New York

Citește și: Macaulay Culkin a devenit tată. Brenda Song a născut un băiețel

Citește și: Kim Kardashian, pentru prima oară în topul celor mai bogați oameni din lume

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle cheamă lunar poliția la domiciliu, simțindu-se amenințați cu moartea

Pentru InStyle, Katie Holmes a povestit într-un interviu exclusiv că este mândră de persoana care devine Suri. „O iubesc atât de mult,” a povestit Holmes. „Scopul meu cel mai mare a fost să îi cultiv simțul de invidualitate. Să mă asigur că este sută la sută ea însăși, puternică, încrezătoare și capabilă. Și să fie conștientă de asta. A crescut foarte puternică – mereu a avut o personalitate puternică”.

Mama lui Suri a mai subliniat faptul că fiica ei este foarte muncitoare și disciplinată, înainte să adauge: „Trebuie să recunosc, am văzut recent un fan-site [despre ea] care a postat ceva din vremea când era bebeluș. și a fost foarte intens. Eram urmărite foarte mult când era mică. Voiam doar să o scot afară, să o pot plimba prin parc, la ora șase dimineața, când nimeni nu putea să ne vadă. Dar este un video în care eu o țin în brațe – avea doi ani atunci – și ea a început să facă cu mâna la camere. E destul de specială”.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter