Poze: Rochii superbe la premiera „Spring Breakers”

De Erika Chivu, pe

Selena Gomez şi colegele ei din filmul „Spring Breakers” au strălucit pe covorul roşu al premierei. Selena a avut cea mai interesantă rochie. Cum ţi se pare?
Creaţia roşie cu decupaje interesante pe decolteu, pe părţi şi la spate, a transformat-o pe Selena Gomez într-o divă, în timp ce coafura naturală i-a păstrat aerul de fetiţă ingenuă. Vedeta de numai 20 de ani a fost superbă pe covorul roşu!
La fel de bine a arătat şi colega ei de platou, Ashley Benson. Cunoscută şi din serialul „Pretty Little Liars”, blonda Ashley a fost foarte frumoasă într-o rochie albă, scurtă cu broderii florale. Cea de-a treia vedetă a filmului, Vanessa Hudgens, a ales un look dramatic, purtând o rochie neagră cu bustul plin de pietre şi mărgele aplicate şi cu partea de jos făcută din pene.
Vanessa Hudgens într-o rochie specială. Îţi place?
ashley tisdale ashley benson
Şi alte vedete invitate la premieră au arătat minunat. Ashley Tisdale a ales o rochie mini neagră cu unimprimeu tribal portocaliu, în timp ce Shay Mitchell, colega lui Ashley Benson din „Pretty Little Liars”, a purtat o rochie foarte interesantă cu poalele din piele şi bustul din voal.
Tinere, dar stilate! Selena Gomez şi Vanessa Hudgens la premiera „Spring Breakers”
Care din cele patru rochii îţi place mai mult?
Filmul „Spring Breakers” care va ajunge şi la noi în curând, spune poveste a patru prietene care dau de belele după ce jefuiesc un restaurant ca să facă rost de bani pentru vacanţa de primăvară.
vanessa hudgens
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter