Poze: Vedete din lumea muzicii pe covorul roşu la MuchMusic Awards

De Erika Chivu, pe

Artiştii internaţionali au fost prezenţi duminică seară pe covorul roşu al MuchMusic Awards, în Toronto, Canada. Uite cum s-au îmbrăcat cele mai cunoscute dive din lumea muzicii!
Televiziunea canadiană MuchMusic a acordat duminică seară premiile cu acelaşi nume celor mai cunoscuţi artişti internaţionali. Divele din lumea muzicii s-au întrecut nu doar în piese şi videoclipuri, ci şi în ţinutele de covor roşu. Iată cum s-au îmbrăcat!
Demi Lovato şi Brittany Snow au fost elegante şi rafinate în negru. Cele două au mizat pe little black dress. Demi a avut o rochiţă mini cu mâneci şungi şi aplicaţii strălucitoare pe bust şi mâneci. Brittany a avut o rochie maxi dintr-un voal transparent suprapus peste o rocjie mini. Ea a adus o pată de culoare în ţinută printr-un clutch roz.
Stil de vedetă: Ţinute colorate la lansarea colecţiei Dana Budeanu
taylor swift lucy hale
Taylor Swift şi Lucy Hale au optat pentru alb, ambele fiind foarte sexy. Taylor a ales o rochie stil „bandaj” cu dungi negre, iar Lucy a avut o little white dress cu broderie pe piept, accesorizată cu o pereche de pantofi superbi de un mov intens.
Au fost şi multe vedete care au mizat pe imprimeuri colorate sau pe străluciri metalice. VJ Phoebe Dykstra a ales o combinaţie de auriu şi negru care s-a potrivit de minune cu tatuajele ei, iar actriţa Shay Mitchell a combinat un top scurt şi o fustă mulată, ambele cu acelaşi imprimeu psihedelic.
Modă covor roşu: Uite ce rochii superbe au purtat vedetele la Celebrity Awards!
vedete tinute

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter