Poze: Uite ce sacrificii face Andreea Bălan pentru fanii ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 martie 2022, 18:11

Viaţa de artist nu este aşa de uşoară cum am putea crede. Uite ce weekend „nebun” a avut Andreea Bălan!
Ca să poată fi alături de fanii ei din toată ţara, Andreea Bălan renunţă şi la timpul liber, şi la odihnă. A avut un weekend „nebun”, în care a zburat de trei ori între Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara ca să poată ajunge la toate concertele de la Regin, Paşcani şi Arad. Echipa de opt dsansatori a fost împărţită în două, o parte pentru Ardeal şi una pentru Moldova.
Spectaculos: Uite ce show face Andreea Bălan la concerte
Închipuiţi-vă cum a fost cu costumaţiile – a trebuit să fac 10 rânduri de ţinute pentru fiecare echipă. Am avut mult de lucru săptămâna asta„, a mărturisit Andreea pe pagina de Facebook, vineri, înainte să înceapă „aventura”.
Înainte de fiecare concert, artista trebuie să verifice ţinutele şi accesoriile. „În 10 minute urc pe scena de la zilele oraşului Paşcani. Până atunci aranjez toate hainele şi accesoriile pe care le vom folosi„.
andreea balan
A doua zi, dis de dimineaţă, după o noapte albă, Andreea se afla pe aeroport. „E 6 dimineaţa şi de la Iaşi zbooor la Bucureşti şi la prânz zbor spre Timişoara deoarece diseară trebuie să ne vedem în Arad. N-am dormit deloc şi nici nu o să dorm decât după show-ul din Arad din cadrul turneului MixMusicEvo.”, a mărturisit vedeta.
andreea balan

Se pare că nu este singura care are un program atât de plin pentru că în aeroport s-a întâlnit cu Anda Adam, şi ea ân drum către un concert.
andreea balan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter