Cum să porți un crop-top în funcție de forma corpului

De Consuela Stratulat, pe

Crop-top-urile sunt senzația acestei veri, așa că poartă-le cu încredere, chiar dacă nu ești tocmai mulțumită de silueta ta. Ai de ales între atâtea modele, încât este imposibil să nu găsești unul potrivit pentru forma corpului tău. În plus, sunt numeroase trucuri vestimentare care te vor ajuta să arăți bine într-un crop-top, indiferent de siluetă.
Cel mai important este să alegi lungimea potrivită. Crop-top-urile se găsesc în diferite modele, dar cele care ajung până în talie sunt potrivite pentru orice formă a corpului.

Alege hainele cu talie înaltă

Cea mai ușoară metodă de a purta un crop-top este să îl combini cu o pereche de pantaloni sau o fustă cu talie înaltă. Astfel, nu riști să arăți prea multă piele și îți conturezi talia, dând impresia unei siluete perfecte.
Cum să porți un crop-top în funcție de forma corpului

Nu fi prea îndrăzneață

Crop-topurile sunt o piesă vestimentară îndrăzneață, iar dacă vrei ca ținuta să nu devină vulgară, celelalte elemente ar trebui să fie cât mai cuminți. De exemplu, dacă topul este scurt, poți opta pentru o fustă conică cu același model, în timp ce tricourile scurte pot fi purtate cu o pereche de pantaloni scurți masculini. Regula ar trebui să fie următoarea: cu cât mai îndrăzneț este top-crop-ul, cu atât mai cuminți trebuie să fie celelalte elemente care compun ținuta. Nicole Scherzinger, de exemplu, a ales un top scurt și o fustă creion și a arătat extrem de elegant.
Cum să porți un crop-top în funcție de forma corpului

Joacă-te cu proporțiile

Câtă vreme știi să te joci cu proporțiile, crop-top-ul va arăta perfect pe tine. Un top mulat trebuie purtat cu o fustă evazată sau cu pantaloni largi. Modelele care curg pe lângă corp arată cel mai bine cu o fustă creion sau cu pantaloni țigaretă. Dacă ești mignonă, ar fi bine să alegi crop-top-uri voluminoase, dar dacă ai forme voluptoase, poartă fără grijă modele clasice.
Cum să porți un crop-top în funcție de forma corpului

Scoate în evidență părțile tari

Când alegi un crop-top, gândește-te ce parte a corpului vrei să scoți în evidență. Dacă ai un abdomen tonifiat, alege un top cât mai scurt, dacă ai brațe frumoase, poartă modele fără mâneci. Un bust generos trebuie pus în valoare cu crop-top-urile tip bustieră. Experimentează și vezi ce model ți se potrivește cel mai bine. Miroslava Duma, de exemplu, a ales piese care îi avantajează silueta.
Cum să porți un crop-top în funcție de forma corpului

Poartă crop-top-ul cu o jachetă

Dacă nu îndrăznești să îți arăți talia, poartă crop-top-ul cu o jachetă care va da doar indicii despre partea de care nu ești mulțumită. În plus, mijlocul tău nu va mai atrage atenția, dacă îl acoperi. Uite cât de bine arată fashionista Sabrina Carde.
Cum să porți un crop-top în funcție de forma corpului

Poartă crop-top-ul peste o cămașă

Poți purta un crop-top fără să arăți pic de piele, peste o cămașă simplă sau o altă bluză. Vei arăta extrem de chic, mai ales dacă mergi pe combinația top negru – cămașă albă, care face ravagii printre fashioniste.
Vezi în galeria foto cum poartă vedetele și fashionistele crop-top-ul.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter