Pantofii mov, perfecţi pentru o ţinută fabuloasă!

De Diana Sorescu, pe

Haide să renunţăm vara asta la pantofii negri, simpli, şi să ne reorientăm! Ne inspirăm de la vedete şi alegem pantofii mov roial!

Pantofi mov

Vedetele au înţeles de multă vreme că o pereche specială de pantofi poate să reinventeze total o ţinută şi să o transforme din una banală în una magnifică.

Am văzut deja că celebrităţile adoră încălţămintea albastru electric şi ne-au convins că pantofii în nuanţe vibrante sunt piese vestimentare în care merită să investim. Dar iată că mai au o coloare favorită: movul roial!

Katy Perry a defilat zilele trecute pe covorul roşu purtând o ţinută eclectică, un mix inedit de nuanţe şi texturi. Cântăreaţa a purtat o rochie somptuoasă, verde jad, cu imprimeu gri, cu o pereche de dresuri negre şi pantofi Louboutin mov! Plus ruj roz! Îndrăzneţ, dar de efect!

O altă modalitate de a asorta pantofii nude este să îi porţi cu o rochie care să conţină irizaţii mov,aşa cum a procedat Victoria Justice. Paietele curcubeu de pe rochie strălucesc în lumina blitz-urile şi aruncă raze violet, ce se combină perfect cu pantofii satinaţi.

Supemodelul Naomi Campell a mers pe varianta „all purple”, aşadar a îmbrăcat o rochie mov cu volănaşe şi pantofi din piele întoarsă, acelaşi ton.

Fashionista numărul 1, Victoria Beckham, alege mereu combinaţii minimaliste. Rochia neagră, simplă, cu un croi structural, a făcut pereche cu pantofii lavandă, din satin, semnaţi Brian Atwood.

Fii îndrăzneaţă şi cumpără-ţi o pereche de pantofi, ori sandale, în această nunţă roială. Ţine cont de regulile de asortare pe care vedetele le aplică şi fii o divă!

Pantofii mov, perfecţi pentru o ţinută fabuloasă!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter