Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 19 mai 2021, 10:17

Naomi Campbell a devenit mamă pentru prima dată. Celebrul supermodel, în vârstă de 50 de ani, a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu ea ținând în palme piciorușele copilului, în dreptul căreia a scris mesajul următor: „O mică binecuvântare frumoasă m-a ales să devin mama. Sunt atât de onorată să am acest suflet blând în viaţa mea, nu există cuvinte să descrie legătura de-a lungul vieţii pe care o împărtăşesc acum îngerului meu. Nu există dragoste mai mare.”

Postarea controversatului model a primit aprecieri din partea multor nume grele din industria modei și a showbiz-ului internațional. „Felicitări!”, i-a transmis Claudia Schiffer; „Dumnezeule, felicitări doamnă! Ce binecuvântare!”, i-a scris actrița Zoe Saldana, în timp ce editorul publicației „British Vogue” a aplaudat frumosul eveniment din viața lui Naomi printr-un mesaj emoționant: „Sunt foarte fericit să vă văd împreună. O să vă aduceți una alteia multă bucurie în viață.”

Citeşte şi: Andreea Esca a împărtășit o amintire haioasă din copilăria ei

Citeşte şi: Iulia Vântur a dat lovitura în India cu cel mai recent hit

Citeşte şi: Asia Express continuă! Primele informații oficiale despre noul sezon

Citeşte şi: Cum prepară Paula Seling șnițele din ciuperci pleurotus

Mama lui Naomi Campbell și-a exprimat și ea bucuria de a avea o nepoțică, prin intermediul rețelelor de socializare: „Sunt extrem de încântată de veste, așteptam de mult să devin bunică.”

Detaliile legate de tatăl copilului nu au ieșit încă la iveală în presa internațională. Cu toate acestea, Naomi își dorea de ceva vreme să aibă un copil, ea declarând acest lucru într-un interviu, în 2017: „Mă gândesc tot timpul să am copii. Dar acum, aşa cum este acum ştiinţa, pot să fac asta când vreau”.

În 2019, Naomi spunea, referitor la gândul de a devein mama, pentru revista “The Wall Street Journal” că așteaptă să vadă ce-i „oferă universul”.

Vezi prima imagine cu copilul lui Naomi Campbell în galeria foto de mai sus.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter