Nunta: Top 4 trucuri pentru o rochie de mireasă de vis

Vrei ca rochia ta de mireasa să fie cu adevărat specială, însă nu eşti sigură că vrei să cheltuieşti o avere pentru a o avea?
Marithe are o surpriză specială pentru tine. În iunie, la şase ani de la înfiinţare, Marithe vine cu o serie de weekend-uri speciale în care tu vei putea să îţi achiziţionezi rochii la preţuri fabuloase, dar vei putea în acelaşi timp să afli o mulţime de trucuri care să îţi transforme rochia în doar câţiva paşi.

Fiecare mireasa îşi doreşte o rochie specială, iar consilierii Marithe te vor ajuta să obţii acest lucru cu câteva trucuri de efect perfecte pentru a da un aer personal rochiei tale.

1. Panglici colorate

Chiar dacă rochia ta are un croi clasic poţi să îi dai o notă modernă plasând o panglică colorată în partea cea mai subţire a taliei. În acest fel vei obţine atât un aer boem, cât şi o subţiere substanţială a mijlocului tău. (vezi poza principală)

Vino la Marithe în weekend-urile lui iunie şi descoperă sample-uri de culoare perfecte pentru rochia ta de mireasa!

2. Voaluri deosebite

Un mic accesoriu precum o broşă poate schimba întru totul efectul pe care îl are un voal. Poţi să îl porţi în stil clasic, însă poţi să îi dai şi un aer vintage. Află cum să îţi porţi voalul în ziua cea mare de la consilierii care vor fi prezenţi la weekend-urile Marithe.

Un voal poate fi cel care face diferenţa între o rochie specială şi una banala, iar tu vei beneficia de toată consilierea noastră pentru a-l alege pe cel potrivit.

Nunta: Top 4 trucuri pentru o rochie de mireasă de vis

3. Suprapuneri de efect

Suprapunerile sunt cel mai în vogă trend al momentului atât în ceea ce priveşte rochiile de mireasă, cât şi moda în general. Asta pentru că texturile alăturate dau un look extrem de modern şi atent gândit, iar asta este ceea ce îţi doresti şi tu în ziua cea mare.

Cu toate acestea o ţinută cu suprapuneri care nu respectă regulile generale va arăta ca o rochie desenată de un copil. Vino la Marithe şi descoperă rochii cu suprapuneri perfecte pentru ziua ta cea mare.

Nunta: Top 4 trucuri pentru o rochie de mireasă de vis

4. Aplicaţii de dantelă

Nunta printului William cu Kate Middleton ne-a amintit de ce dantela este atât de specială şi de ce arată atât de elegant şi regal. Tocmai de aceea Marithe ţi-a pregătit o serie de rochii cu aplicaţii de dantelă perfecte pentru a te face o rivală de drept a prinţesei Kate.

Nunta: Top 4 trucuri pentru o rochie de mireasă de vis

Vino la Marithe în weekend-urile 15-17 iunie şi 22-24 iunie între 10.00 şi 18.00 pentru a beneficia de toate surprizele şi reducerile Marithe! Vizitează-ne în noua noastra casa din Strada Nicolae Iorga nr.17, interfon 04.

Accesul se face exclusiv pe baza de programare la numărul de telefon 0720.355.285.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter