Monica Gabor: «Mi-e milă de el. Dacă nu mai are bani, o cresc eu pe Irina»

De Libertatea.ro, pe

Faptul că Irinel Columbeanu (56 de ani) i-a cerut în instanţă să-i plătească pensia alimentară pentru Irina, motiv pentru care urmează să fie executată silit, conform unei sentinţe date ieri de magistraţi, a făcut-o pe Monica Gabor (25 de ani) să se întrebe dacă afaceristul mai dispune de posibilităţi materiale pentru a-i oferi micuţei tot ce are nevoie. Astfel, modelul se oferă să o crească ea pe Irina, fără nici o pretenţie din partea tatălui.

Cu toate că Moni a renunţat până şi la procesul pentru încredinţarea custodiei, doar pentru ca micuţa să nu mai fie terorizată, fostul său soţ Irinel Columbeanu continuă să şocheze prin acţiunile sale.
Ieri, în urma unei decizii definitive date de magistraţi, omul de afaceri a obţinut executarea silită a fostei sale soţii, după ce a cerut ca aceasta să-i plătească o datorie de 17.000 de lei, reprezentând pensia alimentară restantă pentru Irina.
Monica nu s-a arătat speriată de această sentinţă, ba chiar îi oferă o soluţie fostului său soţ, prin intermediul ziarului nostru.
«Nu înţeleg ce vrea»
În primul rând, această acţiune a lui nu face decât să-mi fie şi mai mare milă de el. Dacă nu dispune de posibilităţi financiare, o să o cresc eu pe Irina, fără nici un ajutor din partea lui. Concluzia este că el are nevoie de ajutorul meu.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter