Ce machiaj ţi se potriveşte în funcţie de vârstă

De Diana Sorescu, pe

Fiecare vârstă are frumuseţea ei, iar machiajul trebuie să ne potenţeze trăsăturile şi le pună în valoare. Află ce make up te avantajează şi ce nu ţi se potriveşte, în funcţie de vârstă.

Adolescenţă şi peste 20 de ani

Elle Fanning are doar 13 ani, dar o carieră frumuşică în actorie, aşa că apariţiile publice îi impun o anumită ţinută. Adolescentele pasionate de machiaj ar trebui să îi urmeze exemplul: frumoasa soră a Dakotei urmăreşte o linie de make up naturală, fără fond de ten, blush, pudră, farduri şi rujuri în nuanţe intense.

Ideal este să foloseşti doar puţin mascara, un creion-cremă lila, roz sau auriu pentru pleoapa inferioară, şi un balsam pentru buze.

La 19 ani, Selena Gomez îşi permite deja mai mult, dar nu exagerează: ten curat, luminos, ochi conturaţi cu dermatograf, mascara şi gloss strălucitor! E suficient pentru o tânără de vârsta ei!

La peste 20 de ani, Leighton Meester şi Emma Watson adoptă un machiaj glam, fără să fie încărcat. Farduri în tonuri pudrate, de la beige, caramel, auriu sau bronz, iluminator, mascara şi rujuri cremoase, în tonuri roze.

Ce machiaj ţi se potriveşte în funcţie de vârstă

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter