Jane Fonda arată spectaculos și la 85 de ani. Cum a apărut actrița la un eveniment la New York

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 12 mai 2023, 11:09

Patru legende de la Hollywood s-au întâlnit la New York, zilele trecute, și au făcut o demonstrație de eleganță. Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen și Candice Bergen s-au unit pentru premiera filmului lor, Book Club: The Next Chapter.

La 85 de ani, Jane Fonda a uluit în costumul său negru strălucitor și părul său argintiu tuns într-un mod șic.

Jane Fonda a făcut senzație printre alte dive

Keaton, în vârstă de 77 de ani, a apărut într-o ținută caracteristică stilului său. Actrița a purtat o rochie în dungi, la care a accesorizat o curea lată și o pălărie.

Steenburgen, în vârstă de 70 de ani, a fost o gură de aer proaspăt în rochia ei florală vibrantă, în același ton cu soțul ei, Ted Danson, în vârstă de 75 de ani, care era la fel de elegant într-un costm negru și cămașă albă.

Iar Bergen, în vârstă de 76 de ani, arăta fabulos în blazerul ei de culoarea norilor, pantaloni închiși la culoare și cercei de un albastru regal. 

Book Club: The Next Chapter este o continuare a filmului de succes Book Club din 2018. Producția se centrează în jurul celor patru stele. Primul film a fost un succes de box office și a adus 104 milioane de dolari la un buget de 14 milioane de dolari. Continuarea a obținut recenzii solide până acum.

Don Johnson, în vârstă de 73 de ani, care o farmecă pe Fonda în film, a făcut furori în costumul său albastru închis.

Citeşte și: Jane Fonda, îngenuncheată de bulimie: „Am fost foarte nefericită. Am presupus că nu voi trece de 30 de ani”

Citește și: Jane Fonda regretă operațiile estetice

Jane Fonda face gimnastică pentru a avea succes în dormitor

Jane Fonda, care a declarat anterior că exercițiile fizice sunt vitale dacă vrei să ai succes în dormitor, s-a îndepărtat de colegele ei și s-a îndreptat glonț către statuia lui Heracles, care era înfățișată în toată splendoarea. Actrița s-a prefăcut că îi studiază părțile intime, trezind în acest fel interesul fotografilor.

Jane Fonda, care și-a păstrat forma fizică de invidiat, recunoaște că traversează o perioadă bună din toate punctele de vedere și că e fericită. „Au fost tragedii și lucruri grele în viața mea. Dar nu am cedat niciodată în fața lor. Am fost rezistentă toată viața”, a mărturisit ea pentru People.

Citește și: Cum arăta Jane Fonda în tinerețe

„Asta mă face să par mai tânăr decât vârsta mea numerică”

Fonda recunoaște că a făcut din sănătate o prioritate în ultimii ani ai vieții ei și crede că asta o ajută să se mențină. „Asta mă face să par mai tânăr decât vârsta mea numerică. Sunt sănătoasă și am o postură bună”, mărturisește ea.

Diva a admis apoi că nu se aștepta să cunoască succesul ca actriță și că nu credea că va ajunge pe acest drum în tinerețe. „Nu sunt unul dintre cei care au crescut dorind să interpreteze, dorind să devină actori. Nu credeam că am talent”, a mai spus ea.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter