Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

De Diana Sorescu, pe

Un final de săptămână mohorât, ce aduce mai degrabă a toamnă decât a început de iulie! Chiar şi aşa, nu ne abatem de la rubrica noastră specială de modă. Votează-ţi vedeta preferată!

Look-ul săptămânii

Dana Rogoz, Laura Cosoi şi Andreea Ibacka au participat zilele trecute la un eveniment fastuos: lansarea oficială în România a noului Citroen DS4, o maşină cochetă şi puternică în acelaşi timp.

Fashionista Dana Rogoz a mizat pe o rochie diafană, nude, de la H&M. Creaţia plisată s-a combinat perfect cu sandalele rafinate, box-ul metalic şi ondulele lejere. Per total, un look ultra-feminin, care o complimentează pe Dana.

Laura Cosoi a abordat o ţinută all black, extrem de chic. Salopeta din catifea marca Topshop, sandalele Steve Madden, clutch-ul Armani, coafura senzuală şi machiajul au conturat un ansamblu vestimentar de înaltă clasă, aşa cum Laura deja ne-a obişnuit.

Andreea Pătraşcu, proaspăt doamna Ibacka, şi-a pus în valoare bronzul caramel căpătat în luna de miere cu ajutorul unei cămăşi tangerine. Itemul lejer, vaporos, decorat cu guler brodat, a fost mixat cu o perechi de pantaloni negri, clutch şi pantofi nude.

Anca Neacşu o fost vedeta unei prezentări de modă semnate Maria D. Simion. Rochia pe care a purtat-o este foarte frumoasă şi respectă canoanele modei din 2011: maxi, albă, cu volane, dantelă şi broderie, plus un brâu ciocolatiu din piele.

Ai 4 vedete, 4 ţinute diferite. Care este preferata ta? Votează!

Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

Foto: Citroen, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter