Vlad, băiatul actriței Dana Rogoz, a împlinit 9 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Poate nu întâmplător te-ai născut pe 1 martie”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 01 martie 2023, 16:30

Vlad, fiul actriței Dana Rogoz și al regizorului Radu Dragomir, a împlinit astăzi, 1 martie, vârsta de 9 ani. Cu această ocazie, actrița a transmis pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant.

Vlad, fiul actriței Dana Rogoz, s-a născut în urmă cu nouă ani, în prima zi a lunii martie. Vlad este primul copil al actriței și al soțului ei, Radu Dragomir. Cei doi mai au împreună o fetița, Lia Elena, în vârstă de 2 ani.

Vlad, fiul actriței Dana Rogoz, a împlinit 9 ani

Pentru a marca această zi specială din viața lor, Dana Rogoz a publicat pe rețelele de socializare o colecție de fotografii. Aceasta cuprinde câte o poză din fiecare an de viață a lui Vlad. Imaginile au fost realizate în același loc, la Muzeul Național de Artă Contemporană al României.

Alăturile de fotografii, actrița a publicat și un mesaj impresionant. Aceasta a povestit cum au fost cei nouă ani alături de Vlad. Vedeta i-a mulțumit băiețelului ei pentru tot frumosul pe care i l-a adus în viață.

„9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1… La mulți ani, Vlad! Ai adus atât de multă fericire în viața noastră, atât de multă emoție, atât de mult bine, frumos, curaj, magic, inedit, speranță, sens, că nu știu cum aș putea să îți mulțumesc vreodată pentru tot.

Poate nu întâmplător te-ai născut pe 1 martie. Tu ești un copil ca o zi de primăvară, pe care toată lumea o iubește. Doar că noi avem șansa, alături și prin tine, să trăim această zi de primăvară în fiecare zi a vieții noastre, de 9 ani încoace. Te iubim infinit!”, i-a transmis Dana Rogoz fiului ei.

Citește și: Dana Rogoz, declarație de dragoste pentru soțul ei, Radu Dragomir: „Ne topim amândoi”

Dana Rogoz, despre greșelile de parenting: „Am fost o mamă exigentă… sunt groaznică”

Dana Rogoz este extrem de sinceră cu fanii ei din mediul online și nu evită să le dezvăluie emoțiile care o încearcă în postura de mamă. Recent, actrița a publicat un mesaj în care a povestit că s-a simțit extrem de vinovată că a fost prea exigentă cu Vlad.

„Offf…. simt că se încheie o săptămâna în care am greșit în relație cu el. Am fost o mama exigentă, i-am făcut observații întruna, i-am taxat orice greșeală, orice abatere… sunt groaznică.

Mă simt groaznic în seara asta, mai ales acum, când îl privesc cu doarme. Îmi vine să îl trezesc doar că să îi spun că îmi pare rău, că simt că am exagerat, că trebuie să știe cât de mândră sunt de el și cât de mult îl iubesc”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Citește și: Angelique Kerber, primul mesaj după ce a devenit mamă pentru prima oară: „Este cel mai frumos și copleșitor sentiment”

Ce valori vrea să le transmită actrița copiilor ei

Într-un interviu acord în urmă cu mai mult timp, Dana Rogoz a dezvăluit ce valori și-ar dori să le transmită copiilor ei, Vlad și Lia.

„Adrian Titieni mi-a fost profesor. Vorbeam cu el despre asta și despre cei trei R, recunoștință, respect și responsabilitate. Mi-am dat seama că sunt atât de importante aceste lucruri, să reușești să le transmiți copiilor tăi ca ei să fie echilibrați și integrați. Dacă ar avea acești trei R cred că ar fi grozav și aș vrea tare mult să-și găsească pasiunea în orice fac, să aleagă din iubire”, a spus aceasta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter