Dana Rogoz a terminat amenajările. Cum arată mansarda casei actriței: „Plec cu greu de acasă” / Foto

Ultimul update Joi, 27 aprilie 2023, 15:13

Dana Rogoz și-a terminat de amenajat mansarda casei. Deși a început lucrările în urmă cu aproape un an, actrița se declară încântată de rezultatul final.

Au făcut totul încet, luând fiecare etapă pe rând, pentru a se asigura că totul va ieși așa cum visează.

Dana Rogoz a terminat de amenajat mansarda

Dana Rogoz și soțul ei nu s-au grăbit să termine amenajările, din contră, au făcut totul încet, după propriul gust, fără să apeleze la un designer de interior. Mai ales că actrița a dezvăluit, în urmă cu ceva timp că are o pasiune pentru amenajările de interior.

„Noi nu am pornit acum cu gândul că vrem cu totul altceva decât aveam deja. Nu ne-am propus să schimbăm cu totul amenajarea mansardei, știind de la bun început cum va arăta proiectul final și ce piese noi trebuie să cumpăr. Nu, am luat-o pas cu pas, bucurându-ne de proces”, a scris Dana Rogoz pe blogul personal.

Citește și: Cum arată apartamentul pe care Dana Rogoz l-a renovat: „Îmi e extrem de drag”

Actrița a povestit că la început și-a dorit să aleagă totul în nuanțe de alb, însă pe parcurs și-au schimbat părerea, iar rezultatul este unul mult mai frumos.

„Am pornit acum un an, știind că vrem să schimbăm bucătăria. Apoi, pardoseala epoxidică s-a crăpat, așa că ne-am hotărât să punem parchet. Alb sau natur? Natur a rămas într-un final și mă bucur că nu ne-am ținut de planurile inițiale cu „totul alb, totul alb, totul alb”. E mult mai cald în varianta aceasta”, a dezvăluit ea.

Citește și: Dana Rogoz, declarație de dragoste pentru soțul ei, Radu Dragomir: „Ne topim amândoi”

„Plec cu greu de acasă”

Dana Rogoz și Radu Dragomir au preferat să facă economii și să nu mai plece în vacanțe scumpe pentru a-și putea plăti bucătăria mult visată.

„Cadou de Crăciun ne-am cumpărat canapeaua maro. De Revelion nu am mai plecat prin țări prea îndepărtate și am economisit banii de bilete de avion pentru plata bucătăriei pe comandă. Apoi au venit scaunele de dining vintage, comandate din Germania. De Paște ne-am făcut cadou boxa. Iar acum câteva zile au ajuns măsuțele de cafea și, ultimul, covorul”, a afirmat Dana Rogoz.

Citește și: Vlad, băiatul actriței Dana Rogoz, a împlinit 9 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Poate nu întâmplător te-ai născut pe 1 martie”

„Urmează să ne ajungă și o lampă vintage nouă. De aceea vă spuneam că mansarda e „aproape” gata și că tot în etapa aceasta va rămâne mereu. Și ce frumos că e așa!”, a precizat îndrăgita actriță.

Citește și: Dana Rogoz, experiență inedită chiar în fața casei ei: „Poate unii dintre voi nici nu vor crede ce urmează să vă povestesc”

Dana Rogoz a mărturisit că îi place atât de mult cum a ieșit mansarda, încât nu mai vrea să plece de acasă pentru a putea petrece cât mai mult timp în acest loc.

„Cert e că sunt îndrăgostită de noua noastră mansardă. Efectiv plec cu greu de acasă și îmi vine să mă întorc cât mai repede, doar pentru a petrece mai mult timp în acest spațiu al nostru, pe care Radu și cu mine l-am redecorat pas cu pas, așa cum am simțit. Poate tocmai de aceea consider că e o amenajare cu personalitate, care ne reprezintă foarte mult”, a explicat ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată mansarda Danei Rogoz

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter