Semnele care au anunțat-o pe Dana Rogoz că își va pierde tatăl. Povestea cutremurătoare trăită de actriță

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 15 mai 2023, 15:33

Dana Rogoz a presimțit că își va pierde tatăl. L-a visat pe Ioan Luchian Mihalea, în grupul căruia activase, și asta i-a întărit convingerea că ceva rău urma să trăiască. A ajuns la spital cu inima plină de durere, dar a încercat să le ascundă fraților ei deznodământul. Până atunci nu credea în vise.

De atunci au trecut nouă ani, dar Dana Rogoz trăiește și acum în suflet cu amintirea aceea tristă care a marcat-o pe viață. El e însă în fiecare moment undeva acolo.

Dana Rogoz: „M-am dus la Fundeni, în dimineața aia, cu gândul că «azi moare tata»”

„Era sâmbătă și mă trezisem foarte devreme cu gândul că „Azi moare tata”. Pe de o parte știam că tată e într-o stare gravă în spital. Pe de altă parte, îl visasem pe Profu’ în seara aia, adică pe Ioan Luchian Mihalea – o altă figura paternă a copilăriei mele, un alt „tată” pe care îl pierdusem când aveam 8 ani.

Eu și unul dintre frații mei făcusem parte din grupul Minisong, condus de el, așa că în vis îi spuneam să fie „blând” cu fratele meu, „pentru că azi moare tata”. Și atunci m-am trezit. M-am dus la Fundeni în dimineața aia cu gândul că „Azi moare tata”.

Am stat pe hol, așteptând, la fel ca în celelalte zile, împreună cu frații mei și nu le-am povestit visul meu. Pentru că eu nu cred în vise, nu cred în premoniții. Nici tata nu credea. Prostii. Era doar felul prin care inconștientul mă pregătea pentru ce urmează”, povestește Dana Rogoz pe o rețea de socializare.

Citeşte și: INTERVIU. Dana Rogoz ne-a spus care sunt valorile pe care își dorește să le transmită copiilor ei

Citeşte și: Dana Rogoz, declarație de dragoste pentru soțul ei, Radu Dragomir: „Ne topim amândoi”

„Am realizat că nimic nu te poate pregăti pentru trecerea dintre este și a fost”

Destinul și-a urmat cursul. Și chiar în sâmbătă aia, acum fix 9 ani, actrița și-a pierdut tatăl. Nu era pregătită pentru acest episod, mai aveau multe de împărtășit și trăit, dar timpul nu a mai avut răbdare. Pe holorile acelui spital a început pentru ea o altă poveste.

„Și am realizat că nimic nu te poate pregăti pentru trecerea dintre „este” și „a fost”. Trecerea aia care țin minte cât de absurd s-a instalat între mine și frații mei, pe un hol de spital, în fața secției de ATI”, mărturisește ea.

Citeşte și: Dana Rogoz a terminat amenajările. Cum arată mansarda casei actriței: „Plec cu greu de acasă” / Foto

Citeşte și: Vedetele și-au schimbat look-ul în prag de primăvară. Cum arată acum Dana Rogoz, Adelina Pestrițu și Mirela Vaida

Dana Rogoz, cu gândul la aniversarea fetiței și la o poveste pe care și-a dorea altfel

Deși anii au trecut în galop, iar acum se pregătește pentru aniversarea fetiței ei de trei ani, povestea e mai vie ca oricând în sufletul ei.

„9 ani sună foarte mult. Și deși s-au petrecut multe în acești 9 ani, îi simt ca și când ar fi… vreo 3. Chiar azi, la 9 ani de când tata a murit, îl duc pe Vlad la școală să dea evaluarea națională, îi comand Liei tortul pentru aniversarea celor 3 ani, merg să prezint o gală, filmez, mă agit, îmi găsesc rostul în viața asta, care merge mai departe”, mai spune Dana Rogoz.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter