Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

De Diana Sorescu, pe

O nouă săptămână se apropie de final, aşa că este momentul să facem o recenzie de stil şi să alegem cea mai inspirată ţinută a acestei săptămâni! Iată cele 4 participante!

Regina Stilului

Aseară, pe o ploaie torenţială dar într-un cadru feeric, a avut loc evenimentul Orly Summer Sensations. Amfitrioana serii a fost superba Gina Pistol care a mizat pe un look proaspăt şi colorat, în ton cu tema petrecerii.

Vedeta a purtat o rochiţă scurtă, înflorată, în tonuri de mov, galben şi verde lime, pe care a accesorizat-o cu o cureluşă sleek, din lac, şi o floare colorată în păr. Gina a asortat ţinutei o pereche de sandale nude, cu toc înalt.

Andreea Raicu a partipat la un eveniment cu stil, marca Ivatherm. Vedeta a ales un ansamblu vestimentar ce urmăreşte tendinţele actuale: fustă corai cu dungi
orizontale, top vaporos din mătase fină şi pantofi verzi, peep toe! Ne place!

Iat-o pe Adela Popescu într-o ţinută cu parfum vintage! Fusta maxi, cu buline a fost asortată cu un top negru, simplu, pantofi metalici şi clutch albastru!

Cea de-a patra aspirantă la titlul de „Regina Stilului” pentru săptămâna ce tocmai se încheie este diafana Melania Medeleanu!

Ea a optat pentru o rochie spumoasă, romantică şi ultra-feminină, pe care a mixat-o clasic cu o pereche de pantofi decupaţi, nude.

Care divă e preferata ta? Ce ţinută primeşte votul tău?

Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

Foto: PR, Silvia Postolatiev

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter