Look-ul săptămânii: votează cea mai frumoasă ţinută!

De Diana Sorescu, pe

E vineri, aşadar e timpul pentru rubrica noastră specială, când noi propunem 4 look-uri, iar voi votaţi! Săptămâna aceasta lupta se duce între Sarah, Kim, Ashley şi Ali!

Look-ul săptămânii

 
Cu ocazia promovării celui mai recent film al său, Sarah Jessica Parker o optat pentru o serie de ţinute fabuloase, care îi confirmă titulatura de fashion icon. La Londra, Sarah a purtat o superbă rochie înflorată de la Prabal Gurung. Creaţia midi este rafinată şi se remarcă prin melanjul de culori tari şi imprimeul sofisticat. Diva a mixat rochia cu o pereche de pumps negri cu platformă strălucitoare, marca Charlotte Olympia, şi colier la baza gâtului cu diamante roz.

Fiecare apariţie a lui Kim Kardashian este demnă de o defilare de modă! Zilele trecute ea a ieşit la cumpărături alături de Kourtney şi a purtat o superbă rochie mini, roşu vibrant. Creaţia Alexander McQueen a fost combinată cu pantofi cu platformă din piele de piton şi un colier statement cu pietre preţioase.
 
Ashley Tisdale a trecut de perioada Disney şi ţinutele roz fondant, iar acum este o fashionistă în toată regula! Rochia albastru cobal pe un umăr îi vine perfect, iar cureluşa roz piersică şi platformele nude completează ideal întregul look.
 
Ali Larter a mizat la un eveniment din Malibu pe o ţinută cu reminiscenţe ale anilor 70 şi 90, o combinaţie extrem de stilată! Actriţa a purtat jeanşi prespălaţi cu talie înaltă, top alb lărguţ, sandale merlot din satin şi un blazer stropit integral cu paiete aurii. Pandantivul cu safir, clutch-ul metalic şi coafură coadă de sirenă au fost alegeri inspirate pentru definitivarea look-ului!
 
Care ţinută îţi place cel mai mult? Cu cine votezi?
 
Look-ul săptămânii: votează cea mai frumoasă ţinută!
 
Pentru rochii şi accesorii fabuloase, la preţuri excelente, vizitează shop.unica.ro!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter