Motivul pentru care Kim Kardashian a fost amendată cu 1,26 milioane de dolari

De Unica.ro, pe

Kim Kardashian a fost amendată de statul american cu 1,26 milioane de dolari. Vedeta a fost acuzată că a promovat o criptomonedă pe rețelele de socializare fără a preciza că a fost plătită pentru acest lucru.

Kim Kardashian a făcut reclamă unor tokenuri digitale pe contul său de Instagram fără să menționeze faptul că a fost plătită cu suma de 250.000 de dolari.

Comisia americană pentru Bursă și Valori Mobiliare (SEC) a anunțat că fosta soție a lui Kanye West a fost de acord să plătească o amendă de 1,26 milioane de dolari, care reprezintă o penalizare de un milion de dolari şi o majorare cu 260.000 de dolari, sumă ce cuprinde remunerația vedetei și dobânzi.

Citește și: Cher, pe catwalk la 76 de ani. Ținuta superbă a atras toate privirile

Cum arată casa în care locuiesc Mihai și Elwira Petre

Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Billy Ray Cyrus s-a logodit cu Firerose. Soția lui a depus actele de divorț în urmă cu cinci luni

Kim Kardashian a promis că nu o să mai promoveze criptoactive timp de trei ani

Acest caz ne reaminteşte că atunci când celebrităţi sau influenceri promovează oportunităţi de investiţii, inclusiv criptoactive, acest lucru nu înseamnă că acele produse de investiţii sunt bune pentru toţi investitorii.

Încurajăm investitorii să ia în considerare riscurile şi oportunităţile potenţiale ale unei investiţii în lumina obiectivelor lor financiare, a afirmat Gary Gensler, liderul SEC, într-un comunicat, potrivit adevarul.ro.

Kim Kardashian, cu o avere estimată la 1,8 miliarde de dolari, s-a angajat să nu mai promoveze criptoactive timp de trei ani.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter