Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

De Diana Sorescu, pe

Rubrica noastră specială a adunat încă 4 dive îmbrăcate superb. Misiunea ta este să desemnezi cea mai frumoasă ţinută. Spor la vot, abia aşteptăm să vedem cine câştigă!

Look-ul săptămânii

 
Olivia Wilde ne-a obişnuit cu ţinutele ei flamboiante, extrem de elegante, de preţioase şi stilate. La Toronto, pe covorul roşu, ea a ales o creaţie Marchesa superbă, o rochie albă de zeiţă, cu guler şi manşete bijuterie, decorate cu fir auriu şi cristale strălucitoare.
 
Clutch-ul auriu a completat un look regal, care a lăsat fără cuvinte audienţa de la TIFF.  
Kate Moss rămâne aceeaşi fashionistă cu un simţ estetic deosebit, acelaşi topmodel profesionist, fără vârstă. Seara trecută, ea a luat parte la un eveniment de covor roşu, o petrecere mondenă în inima Londrei. Kate a îmbrăcat o superbă rochie neagră, cu decolteu în formă de inimă, pudrat cu cristale minuscule.
 
Un colier delicat şi o pereche de pantofi cu vârf ascuţit, din piele lăcuită, au completat ţinuta.
  Victoria Beckham e „back in business” la nici 3 luni de când a devenit mămică pentru a 4-a oară! Diva arată superb în rochia minimalistă roz prăfuit, pe care a mixat-o cu o pereche de platforme nude cu toc ameţitor de înalt.
 
Leighton Meester nu îşi trădează imaginea de fashionistă într-un ansamblu cu parfum retro. Rochia are un design deosebit, iar materialul perforat este foarte feminin. Apreciem combinaţia de alb cu maro, centura este inspirat aleasă, la fel pantofii animal print.
 
Care divă îţi place cel mai mult săptămâna aceasta?
 
Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter