Suma colosală plătită de un fan pentru a o vedea pe Kate Moss dormind

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 19 mai 2021, 14:46

Kate Moss a reușit performanța de a câștiga 12.760 de dolari punând la vânzare un videoclip în care apare dormind. Supermodelul, în vârstă de 47 de ani, s-a filmat în timp ce dormea, a făcut public clipul în mediul online și l-a vândut unui fan înfocat pentru suma de 5,1699 Etherum – echivalentul a circa 12.760 de dolari americani – , sub forma unui jeton non-fungibil (NFT), potrivit presei internaționale.

În clipul respectiv, Kate Moss nu poată pijamale, iar la un moment dat, i se poate observa unul dintre sâni cum îi iese de sub așternut.

„Pentru mine, arta a fost întotdeauna despre moment. Timpul este lucrul care nu ne ajunge niciodată și care nu așteaptă pe nimeni. Sunt nerăbdătoare să aflu cine va dori să dețină un moment al meu. De asemenea, am fost atrasă de ideea că această proprietate poate fi folosită pentru a-i ajuta pe ceilalți care au nevoie să câștige mai mult din ea”, a explicat Kate Moss.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MITNFT (@mitnft)

NFT reprezintă este un certificat digital unic ce atestă identitatea deținătorului unui material foto sau video, în format digital. Persoana care a cumpărat clipul va fi deținătorul oficial al materialului, dar toată lumea îl va putea vedea pe platforma online unde a fost postat.

Kate Moss a decis ca banii de pe clip să fie donați organizației non-profit Gurls Talk, care derulează programe sociale pentru tinere femei în domeniile sănătate mintală, sexualitate, singurătate și diverse anxietăți.

Foto – Facebook

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter