Olivia Wilde și Harry Styles, cel mai nou cuplu de la Hollywood?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 29 iunie 2021, 13:07

Olivia Wilde (36 de ani) și Harry Styles (26 de ani) au fost fotografiați ținându-se de mână la nunta unui prieten comun, Jeff Azoff, managerul artistului. Olivia a optat pentru o rochie cu imprimeu floral și o bentiță roz, în timp ce Harry a purtat un costum clasic și o cămașă albă.

Olivia Wilde și Harry Styles, cel mai nou cuplu de la Hollywood?

O sursă a dezvăluit pentru E! News că Olivia și Harry se comportau „ca un cuplu” și că s-au cazat în același hotel înainte de a zbura către Los Angeles unde filmează împreună thrillerul psihologic Don’t Worry Darling.

O altă sursă a confirmat că cei doi formează un cuplu de ceva timp și că prietenii lor apropiați știu de câteva săptămâni. „S-au cazat în aceeași cameră și au făcut totul împreună. S-au simțit bine. Sunt foarte fericiți”, a mai spus sursa.

Thrillerul psihologic Don’t Worry Darling este regizat și produs de Olivia care s-a arătat extrem de bucuroasă după ce Harry a confirmat că va juca în peliculă. Într-un interviu pentru revista Vogue, Arianne Phillips, designerul proiectului, a dezvăluit că atât ea, cât și Olivia au făcut un „dans al victorie” după ce au primit confirmarea.

Totodată, după ce artistul a purtat o rochie pe coperta revistei Vogue, actrița a mai spus: „Pentru mine, Harry este foarte modern și sper ca acest brand al lui plin de încredere de sine (…) este un indicativ al generației lui și totodată viitorul acestei lumi”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @louis.tomlinsonfp

Olivia și fostul ei logodnic s-au despărțit în urmă cu un an

Olivia și actorul Jason Sudeikis (45 de ani) s-au separat la începutul anului 2020, după aproape 10 ani de relație. Fostul cuplu are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Otis (6 ani) și Daisy (4 ani), care sunt „prioritatea” după despărțire.

O sursă a explicat: „A fost o despărțire amicală. Au făcut tranziția către rutina lor în calitate de părinți acum. Copiii sunt prioritari și inima relației lor familiale”. E! News a confirmat că Jason și Olivia au rupt o logodnă de nu mai puțin de 7 ani.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Prima imagine cu chipul fiului Dianei Dumitrescu. „Cât este de gingaș!”

De ce afecțiune suferă Delia? Provoacă anxietate, furie sau chiar stări de panică

Mădălin Ghenea, primele declarații după ce s-a scris că formează un cuplu cu jucătorul de fotbal Nicolo Zaniolo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter