Actrița Olivia Wilde a primit actele privind custodia copiilor pe scenă, în timpul unui eveniment

De Unica.ro, pe

Actriţa Olivia Wilde a primit un plic cu documente despre custodia copiilor chiar pe scenă, unde îşi prezenta următorul film, „Don’t Worry Darling”.

Actriţa şi regizoarea americană Olivia Wilde a avut parte de un moment stânjenitor la un eveniment unde își prezenta noul film. Pe scena festivalului CinemaCon din Las Vegas, în timp ce prezenta thriller-ul, actrița a primit un plic, cu mențiunea „personal şi confidenţial”.

Citește și: De ce și-a schimbat Brigitte Pastramă religia

Ce crede fata cea mică a primei doamne a Franței despre relația mamei sale cu Emmanuel Macron

Anca Sigartău, despre lupta ei cu cancerul: „Eu știam că mor”

Când se vor căsători Alin Oprea și Medana Medaria

Olivia Wilde, moment stânjenitor pe scenă

„Este pentru mine? Este un scenariu?” a întrebat Olivia Wilde. Însă după ce a deschis plicul a înțeles despre ce era vorba. „OK, am înţeles. Mulţumesc”, a spus aceasta, după care și-a continuat prezentarea.

Plicul conținea documente juridice referitoare la custodia celor doi copii pe care actrița îi are cu fostul partener de viață, comediantul și actorul american Jason Sudeikis. Se pare că acesta nu știa cum îi vor fi înmânate documentele actriței.

Au fost pregătite documente pentru a stabili competenţa asupra copiilor doamnei Wilde şi ai domnului Sudeikis. Domnul Sudeikis nu avea cunoştinţă cu privire la locul şi momentul la care va fi livrat acest plic, deoarece aceasta era responsabilitatea exclusivă a companiei implicate şi nu ar fi tolerat niciodată să îi fie livrate documentele într-un mod atât de nepotrivit, a spus pentru AFP o sursă din apropierea actorului, potrivit digi24.ro.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter