Jorge a primit replici acide de la Bendeac! Nu o să-ți vină să crezi motivul!

De Unica.ro, pe

Prima semifinală România Dansează a implicat multă tensiune din partea concurenților, care se pare că s-a transpus și asupra juraților și a prezentatorului Jorge. Acesta a avut un schimb de replici acide cu Bendeac din cauza…șosetelor.

Schimbul de replici cu tentă ironică dintre cei doi a animat atmosfera de-a lungul întregului show România Dansează. Bendeac i-a spus lui Jorge că arată ca Ricky Martin, mai ales datorită zâmbetului său și a încheiat cu înțepături cu privire la șosete… șosete care erau asortate cu sacoul său, adică tot de culoare roz.

Mihai Bendeac, nemulţumit de fundul unei concurente. Vezi de ce!

Ce nu știe juratul Bendeac este că prezentatorul România Dansează are o întreagă colecție de șosete ce implică un număr de 178 de piese una mai năstrușnică decât alta.

Când eram mic îmi doream să port o pereche de șosete noi în fiecare zi. Nu știu de ce vroiam așa. Dar acum de oriunde călătoresc îmi cumpăr șosete. Încă am multe perechi pe care nu le-am purtat niciodată și, cu toate acestea, continuu să-mi cumpăr într-una. Pur și simplu îmi plac”, a povestit Jorge.

jorge

Telespectatorii îl pot vedea pe Jorge în fiecare duminică la Antena 1 în postura de prezentator România dansează.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter