Jorge și-a sărbătorit fiica vitregă. Ilinca a împlinit 21 de ani. Ce a dezvăluit artistul despre legătura lor

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 13 aprilie 2023, 16:50

A cunoscut-o când avea șapte ani, a susținut-o și i-a fost aproape, iar, ieri, a împlinit 21 de ani. Jorge a ținut să marce așa cum se cuvine aniversarea fiicei sale vitrege, așa că a scos toată familia la un restaurant.

Artistul are doar cuvinte de laudă pentru Ilinca, care l-a acceptat imediat în familie. De-a lungul timpului, cei doi au construit o relație frumoasă, iar legătura lor e la fel ca cea dintre un tată și o fiică.

Jorge, mesaj emoționant pentru Ilinca

“La mulți ani @ilypeinsta Avea doar 7 ani când am cunoscut-o și azi face 21. Am descoperit amândoi ce înseamnă o iubire pe care nu o puteam simți decât împreună, iubirea necondiționată pentru copilul care nu e al meu și acceptarea și iubirea unui tată vitreg, un “intrus” în relația ei cu mama. Cuvintele spun prea puțin față de ceea ce simt pentru sufletul ăsta frumos. Te iubesc!”, a mărturisit Jorge pe o rețea de socializare.

Jorge sau George Papagheorghe, pe numele lui real, este tată pentru trei copii: Karina, David și Ilinca. Karina este fiica lui din căsnicia cu Alina Laufer, David este băiețelul pe care îl are cu actuala soție, Ramona Prodea, iar Ilinca este fiica soției dintr-o relație anterioară. Artistul nu a făcut niciodată diferențe între ei și i-a tratat întotdeauna în mod egal.

Citeşte și: Jorge, operat la genunchi de medicul lui Cătălin Măruță. Cum se simte artistul și cât durează recuperarea

Jorge, mândru de evoluția Ilincăi

Jorge o admiră pe Ilinca pentru felul în care a evoluat. Treptat, adolescenta timidă a devenit o persoană sigură pe ea și cu multe aspirații.

„Ilinca se dezvoltă în fiecare zi din ce în ce mai mult, acum e pasionată foarte mult de make-up. Are și un canal de YouTube și în fiecare zi exersează. A făcut foarte multe cursuri și o felicit pentru asta pentru că muncește și se vede în fiecare zi evoluția”, a povestit Jorge la Vorbește lumea.

„A fost copilăroasă până în ziua în care a împlinit 14 ani, a fost o copilărie mai lungă, se juca foarte mult. În momentul în care a devenit adolescentă, la 14 ani, chiar în a doua a zi, a aruncat tot ce înseamnă jucării.

Pentru noi a fost un șoc, nu am înțeles nimic. De atunci a început conflictul, adaptarea noastră ca părinți cu adolescenta noastră rebelă”, a mai adăugat artistul în emisiunea de la PRO TV.

Citeşte și: Jorge, răsfățat de mamă după operație. Cum l-a afectat, de fapt, accidentarea de la Survivor 2023 / Video

Jorge e căsătorit de 10 ani cu Ramona Prodea

Au fost aproape de divorț, dar, la un moment dat, Jorge și Ramona Prodea și-au mai dat o șansă, iar acum se simt împliniți. Chiar dacă el are 40 de ani, iar ea 50, diferența de vârstă nu mai e un impediment.

Cu toate astea, Ramona a recunoscut că este și există lucruri în comportamentul soțului ei care o deranjează. „Când este la volan, în cele mai nepotrivite momente, fix atunci se găsește să facă ceva: să se întoarcă la David, să îi așeze scaunul, să îi dea jos căciula. Înainte să plece la Survivor îi spuneam să facă stânga sau dreapta în trafic, iar el a spus că acest lucru nu îi va lipsi în junglă”, a spus Ramona în emisiunea lui Măruță, la PRO TV.

Jorge mai are un obicei care a lăsat-o fără cuvinte pe blondă.
„Nu mă mai enervează acum, dar la început m-a și speriat puțin. Se trezea noaptea și cânta, dar nu cânta orice. Îi vin idei de melodii în minte și le înregistrează pe telefon. Piesa „Nimeni nu-i perfect” a visat-o”, a mai spus ea. 

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter